0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Благодаря Ви, момичета !
Вие сте много мили !
Сега наистина се успокоих .
Вече се чувствам по - добре .
Ще се постаря да не мисля за това .
*
 :DТова е най-важното, поне за момента! Дано не ти се налага да получаваш и други съвети тук!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
цяла седмица вече подминавам тая тема. току що виждам че се е развила на 4 (четири) страници. насилих се да я прочета и...о свещена простота...
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
и аз като лили подминавах темата цяла седмица.чак сега се 'образовам'.и тъй като някои неща не са ми ясни, искам да попитам диляна нещо.
1.диляна, след като правите опити само от 3 месеца, кога сколасахте да предположите че имате проблем, та да направите цели 2 спермограми?по принцип хората решават да имат бебе, пробват няколко месеца и ако не стане, чак тогава търсят съвет или консултация с медицинско лице.това значи, че можеш да се похвалиш с невероятен мъж, който само чака да ти дойде и хуква да си прави спермограма.нашите чакаха да направиме поне година, че да се решат!поздравления за човека, който имаш до себе си!
2.не смяташ ли, че в този форум има страшно много момичета, които се борят години наред, за да се сдобият с рожба, преминават през ада, през болезнени изследвания, операции, манипулации и прочее.и как мислиш ще се приеме от тях (в това число и аз със 6 годишен 'опит' в тежката борба със стерилитета) да идваш и да казваш колко си отчаяна от факта, че цели 2 месеца не забременяваш?
3.няма нищо лошо в това да попиташ, да поискаш съвет от много по-опитни от теб в тази област.но да смяташ себе си за достатъчно образована в тази област и да проявяваш агреси спрямо  момичета от форума е просто смешно!имам в предвид начина по който реагираш на alia_alia!

3 месеца са прекалено малък период.никой доктор няма да ти обърне внимание докато не станат поне 6, и сигурно имат право.възможно е да не улучвате овулацията.сексът всеки ден в продължение на месец не е решение, твоя мъж да не е 24 часова нонстоп машина за сперматозоиди?
всички тук ти желаем още този месец да видиш 2те чертички на теста, защото всички знаем какво е да не ги виждаш в продължение на години.ако наистина те интересуваха много неща, нямаше нужда да пускаш такава тема, просто можеше да се разтърсуваш из задните страници на форума.прекалено много хапливи теми взеха да стават тук, а това не е добре.просто наистина преди да  напишеш каквото и да е, трябва поне малко да се съобразиш къде точно пишеш и към кого конкретно се обръщаш.и най-вече какво точно пишеш.заяждането с дългогодишни членове на форума няма да ти помогне особено!
желая ти успех и дано скоро видиш така желаните от всички ни 2 черти!
« Последна редакция: Февруари 16, 2007, 00:06:02 am от Мимка »
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Диляна, недей да си толкова докачлива :)
Това не е добре за теб, както и по принцип.
Ако се замислиш ще разбереш какво е имала предвид Аля.
Не се засягай и не бързай първосигнално да кажеш нещо.
Все пак съгласи се че на фона на момичета с години чакане
и определени и открити репродуктивни проблеми, много от
които са за ин витро, малкото време опити са смешни.
Макар че сами по себе си не са. Много ясно че добре
те разбираме - все пак както е приказката накъдето си
тръгнала, ние от там се връщаме, но дано не ни достигнеш
(в смисъл толкова да чакаш и ти  :?).Но нали не си мислела
че ще стане от раз. Аз лично изчаках до 8я месец и тогава
започнахме да търсим причината. Е, намерихме я.
За ИКСИ сме - и дори да стане нещо след като го направим,
 няма да се ХВАЛЯ :) Това си е мое лично мнение и избор.
Но съгласи се, че и от хвалене до хвалене след времето на
опити има разлика, а все пак самия сайт е тематичен. Не
че не се дават мнения и за момичета, който не са за тук,
или питанията са от съвсем друго естество - като например:  "Направих аборт, но не разбрах как забременях",
или " Не искам да забременявам, как да се предпазвам"...и ред подобни теми.
Знам, че може да ме разбереш погрешно, макар да
се сдържах да  пиша и все още се моля да не разбираш
какво е да чакаш години да забременееш, и някой да каже
че няколко месеца опити е много време.
Радвай се на живота, правете секс, наслаждавайте се
на любовта си, и не си мисли че има някаква причина да не стане. Понякога е нужно по-малко време, понякога повече. Всеки си е индивидуален и няма как да се сравняваме с приятелката, която е забременяла от първия полов акт, или от съседката на 1я месец.
Желая ти от все сърце успех и да стане по - скоро.
Както и да пишеш в тази тема, и да не се налага никога да се разписваш в подфорум АСИСТИРАНИ.
 yahoo_17 stork-boy Поздрави: Вени  :crossfingers:  :balk_5:

:balk_602: :balk_47: :good_post:
Розичке,  :bighug: :cheerleader:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
и аз като лили подминавах темата цяла седмица.чак сега се 'образовам'.и тъй като някои неща не са ми ясни, искам да попитам диляна нещо.
1.диляна, след като правите опити само от 3 месеца, кога сколасахте да предположите че имате проблем, та да направите цели 2 спермограми?по принцип хората решават да имат бебе, пробват няколко месеца и ако не стане, чак тогава търсят съвет или консултация с медицинско лице.това значи, че можеш да се похвалиш с невероятен мъж, който само чака да ти дойде и хуква да си прави спермограма.нашите чакаха да направиме поне година, че да се решат!поздравления за човека, който имаш до себе си!
2.не смяташ ли, че в този форум има страшно много момичета, които се борят години наред, за да се сдобият с рожба, преминават през ада, през болезнени изследвания, операции, манипулации и прочее.и как мислиш ще се приеме от тях (в това число и аз със 6 годишен 'опит' в тежката борба със стерилитета) да идваш и да казваш колко си отчаяна от факта, че цели 2 месеца не забременяваш?
3.няма нищо лошо в това да попиташ, да поискаш съвет от много по-опитни от теб в тази област.но да смяташ себе си за достатъчно образована в тази област и да проявяваш агреси спрямо  момичета от форума е просто смешно!имам в предвид начина по който реагираш на alia_alia!

3 месеца са прекалено малък период.никой доктор няма да ти обърне внимание докато не станат поне 6, и сигурно имат право.възможно е да не улучвате овулацията.сексът всеки ден в продължение на месец не е решение, твоя мъж да не е 24 часова нонстоп машина за сперматозоиди?
всички тук ти желаем още този месец да видиш 2те чертички на теста, защото всички знаем какво е да не ги виждаш в продължение на години.ако наистина те интересуваха много неща, нямаше нужда да пускаш такава тема, просто можеше да се разтърсуваш из задните страници на форума.прекалено много хапливи теми взеха да стават тук, а това не е добре.просто наистина преди да  напишеш каквото и да е, трябва поне малко да се съобразиш къде точно пишеш и към кого конкретно се обръщаш.и най-вече какво точно пишеш.заяждането с дългогодишни членове на форума няма да ти помогне особено!
желая ти успех и дано скоро видиш така желаните от всички ни 2 черти!

Мимка,  :good_post: :balk_47: :balk_602:
eganeva, аз не съм пускала тази тема - ако прочетеш внимателно ще видиш, че друг е пуснал темата - аз само е прочетох и реших да споделя същото ... и да се разпиша .
относно изселедванията .... моята кръсница е гинеколожка и след като преди няколко месеца изкарахме шарка, решихме да си направим някой по - важни изследвания преди да започнем да опитваме с бебе правенето .... ане че след всеки М, ходим по лаборатории ...
не съм искала да засегна никой от форума и уважавам болката на хората, който не са успели до сега .... аз лично имам позната с цели четири ин витро и виждам какво е .....
съжалявам и отново ще се извиня ако съм обидила някой - не това е била целта ми ...
просто се чудех защо не става и след пореден цикъл малко се депресирах ....
не знам дали е нормално и дали и на вас ви се е случвало ...... но исках да си поговоря с хора, който имат същия проблем ...
очевидно съм сгрешила .
няма да ви притеснявам повече
но ви пожелавам успех и дано скоро видите двете чертички .
аз лично ще се радвам за всичик ви .
*
Диляна, мисля, че е редно да спре тази тема: Първо, защото ти НЯМАШ проблем, не си създавай излишно. Второ, към теб и всички момичета с 2-3 месеца опити-имайте уважение към всички нас с наистина репродуктивни проблеми.Трето - ако на втория месец неставане се депресираш, то какво ли би станало на 6 тия например.Аз ако трябваше да се депресирам, то вече да съм си окачила въжето!
Не искам да те обидя, а само да ти кажа:Наслаждавай се на живота, мисли позитивно и то ще си дойде естествено.
  :good_post::balk_47: :balk_47: :balk_47:

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
Предлагам да се заключи тази тема - излишни нерви и думи.  :(
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Спермограмата е 95 % подвижност - казаха че е доста добра !
правена е в Торакс и в Селена !

Само от любов към науката - при мене със сигурност не е бил с 95% подвижност. Има малък вариант да съм сгрешила механично при писането. Драсни ми, ако искаш може и на бележка, как се казва човекът и с кой номер е спермограмата му в Торакс и ще проверя.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Аз вас ви разбирам, но и вие мен ме разберете. Ако аз не ви разбирам, то е защото вие не ме разбирате мен. Но разберете, дори и да не съм ви разбрала аз, вие е добре да ме разбирате, защото иначе аз не ви разбирам как вие мен не ме разбирате. Аз ви разбирам, ама вие не разбирате, че аз ви разбирам и затова разбирате, че не ви разбирам, а аз не разбирам как така вие не разбирате, че аз ви разбирам! Пък иначе, разбира се, че ще се разберем! Може ли да оставим така работата неразбрана... 8)
Alexandra
Докторе, доста не дискретно е да давате подобна информация !
и нали не смятате, че ще побликувам тук всичките си изследвания и данни ??!!!??

Само да отбележа, че това, че някой има сериозен проблем от еди ... колко си време не означава, че другите нямат право на щаститие ...
Все едно да не си купувам къща, защото някой си  няма възможност ...
Все едно да не си купувам кола, защото еди кой си нямал какво да яде ....
еми ... за това всеки и различен и с различни възможности ....

някой беше писал, че нямало кой лекар да ми обърне внимание толкова рано .....
това, че за вас не са го сторили ... не означава, че и при другите е така .....
както казах въпрос на възможности !
май нямам работа .... в този форум .
« Последна редакция: Февруари 16, 2007, 17:54:17 pm от Мели »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Докторе, доста не дискретно е да давате подобна информация !
и нали не смятате, че ще побликувам тук всичките си изследвания и данни ??!!!??
Не, мила Диляна. Ако ми напишеш бележка, ще я прочета само аз. И при положение, че аз съм правила спермограма, явно няма да има нищо недискретно.

А иначе ти самата публикуваш данни, които не са реални и е редно това да се коментира. В противен случай другите мъже ще се притеснят, че нямат толкова добри показатели. :lol:

Ако забелязваш, хората тук публикуват всичките си изследвания, форумът е създаден именно с тази цел.

Ще ти редактирам малко думите, защото не е прието тук да се разменят обидни реплики. Ако проявиш малко уважение към потребителите, и те ще ти отвърнат със същото.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Оххххххххх,понякога е толковa странно всичко....

Усилия на хора,който ни помагат и подкрепят!
Специалисти :lovedock:-които са преди всичко човеци!
Отделят от времето,което иначе могат да прекарат със своите си деца!
Посветени на това ние да имаме това щастие!Не разбирам!
Това ме обижда,срамувам се!

Вижте,проблема ни прави остри и раними,но нека не ни прави ЗЛИ!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Само от любов към науката - при мене със сигурност не е бил с 95% подвижност. Има малък вариант да съм сгрешила механично при писането.
Мели, ето за това си недискретна според девойката. Тя със зъби и нокти упорстваше, че е така и ти изведнъж я улавяш в лъжа. Много, много тъжно, не знам точно какво цели с тези си твърдения, макар че се опитвах да я разбера. Вече мисля да не полагам усилия.
Искренно съм благодарна, че отделяш от времето си за момичета, които наистина имат нужда...
« Последна редакция: Февруари 16, 2007, 18:28:23 pm от Lan »
*
Диляна вече ми писна от теб!Нямаш право да обиждаш никой, а още по малко Мели, която отделя от свободното си време за нас!
P.S Прочети коментара на Marie и дано успееш да го разбереш!!!!!
Пристрастена към д-р Хаус!
*
eganeva, аз не съм пускала тази тема - ако прочетеш внимателно ще видиш, че друг е пуснал темата - аз само е прочетох и реших да споделя същото ... и да се разпиша .
относно изселедванията .... моята кръсница е гинеколожка и след като преди няколко месеца изкарахме шарка, решихме да си направим някой по - важни изследвания преди да започнем да опитваме с бебе правенето .... ане че след всеки М, ходим по лаборатории ...
не съм искала да засегна никой от форума и уважавам болката на хората, който не са успели до сега .... аз лично имам позната с цели четири ин витро и виждам какво е .....
съжалявам и отново ще се извиня ако съм обидила някой - не това е била целта ми ...
просто се чудех защо не става и след пореден цикъл малко се депресирах ....
не знам дали е нормално и дали и на вас ви се е случвало ...... но исках да си поговоря с хора, който имат същия проблем ...
очевидно съм сгрешила .
няма да ви притеснявам повече
но ви пожелавам успех и дано скоро видите двете чертички .
аз лично ще се радвам за всичик ви .

диляна, нямаше нужда да скачаш на  eganeva, тя просто цитира моя постинг.
знам, че не си публикувала темата, но просто ако не беше ти тази тема днес вече щеше да е на задна страница.ако просто се беше съгласила, че 3 месеца са кратък период и няма нужда от истерия, всичко щеше да мине тихо и кротко.
и как си позволяваш да обиждаш професионализма на жена, която отделя цялото си свободно време, за да ни обръща нужното внимание, да ни помага със съвети и реална, адекватна помощ.
много те моля, престани вече!съобразявай се какво и за кого говориш.то не остана човек, с когото не се заяде.стига вече.
« Последна редакция: Февруари 16, 2007, 20:24:24 pm от Мимка »
Диляна, мама... Четох и мълчах, и пак четох и мълчах!

Сега с риск модерите да ме изтрият, и да ме баннат, но ще ти кажа за какво става дума "Право куме та в очи"....

На теб пиле шарено ти липсват първите 7 години!!!

Два месеца не ставало... Хайде почни да се жалваш когато станат 22 месеца, а!!!

Били сме агресивни - ами нормално е да сме агресивни, помисли в кой точно форум пишеш!!!!

Аман заман това и онова сме правили всичко е нормално ... ами маце, в такъв случай правете любов, а ти не истерясвай.... защото, (аййй джамата сега ще ме изяде), когато според изследванията всичко е ОК, то трябва да се успокоиш и нещата евентуално ще станат :)

Престани да си набиваш в главата, че имаш такива или онокива проблеми...

Просто правете любов, а ти, "мила моя" престани да спамиш този форум и да нараняваш момичетата!!! Винаги съм смятала, че Бог Забавя, но не Забравя!!!

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Хайде почни да се жалваш когато станат 22 месеца, а!!!

rally_pat , душичко, айде да не казвам моите 72 месеца, че момичето ще изпадне пак в истерия! :D
май нямам работа .... в този форум .

Потвърждавам.