и аз като лили подминавах темата цяла седмица.чак сега се 'образовам'.и тъй като някои неща не са ми ясни, искам да попитам диляна нещо.
1.диляна, след като правите опити само от 3 месеца, кога сколасахте да предположите че имате проблем, та да направите цели 2 спермограми?по принцип хората решават да имат бебе, пробват няколко месеца и ако не стане, чак тогава търсят съвет или консултация с медицинско лице.това значи, че можеш да се похвалиш с невероятен мъж, който само чака да ти дойде и хуква да си прави спермограма.нашите чакаха да направиме поне година, че да се решат!поздравления за човека, който имаш до себе си!
2.не смяташ ли, че в този форум има страшно много момичета, които се борят години наред, за да се сдобият с рожба, преминават през ада, през болезнени изследвания, операции, манипулации и прочее.и как мислиш ще се приеме от тях (в това число и аз със 6 годишен 'опит' в тежката борба със стерилитета) да идваш и да казваш колко си отчаяна от факта, че цели 2 месеца не забременяваш?
3.няма нищо лошо в това да попиташ, да поискаш съвет от много по-опитни от теб в тази област.но да смяташ себе си за достатъчно образована в тази област и да проявяваш агреси спрямо момичета от форума е просто смешно!имам в предвид начина по който реагираш на alia_alia!
3 месеца са прекалено малък период.никой доктор няма да ти обърне внимание докато не станат поне 6, и сигурно имат право.възможно е да не улучвате овулацията.сексът всеки ден в продължение на месец не е решение, твоя мъж да не е 24 часова нонстоп машина за сперматозоиди?
всички тук ти желаем още този месец да видиш 2те чертички на теста, защото всички знаем какво е да не ги виждаш в продължение на години.ако наистина те интересуваха много неща, нямаше нужда да пускаш такава тема, просто можеше да се разтърсуваш из задните страници на форума.прекалено много хапливи теми взеха да стават тук, а това не е добре.просто наистина преди да напишеш каквото и да е, трябва поне малко да се съобразиш къде точно пишеш и към кого конкретно се обръщаш.и най-вече какво точно пишеш.заяждането с дългогодишни членове на форума няма да ти помогне особено!
желая ти успех и дано скоро видиш така желаните от всички ни 2 черти!