0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Благодаря ти много за написаното .
Може би всички сте прави за това, че е твърде рано ....
но и може би защото се чувствам разочарована съм станала доста чувствителна и нервна .
Съжалявам за това , но не мога да променя начина по който се чувствам в момента .
Ще опитам да се успокоя и да проява повече търпение .
Успех на всички и стискам палци .
Не се разстройвай излишо. Разбираме те напълно какво изпитваш. Всички чакащи сме в това положение. И аз с разочарование и почти със сълзи посрещам всеки месец М, колкото и да не ми се иска да е истина.
Предлагам ти да си дадеш повече време. Мисли за друго, чети книги, занимавай ума си с нещо, така, че по-малко време да ти остава за мислене върху бебо.
Повярвай си и всичко ще се подреди както трябва! :)
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
peti_pati  не знам каква е спермограмата на супермен / очевидно ти знаеш / , но два пъти пускахме на мъжа ми и наистина резултата е такъв 95 %.
правена е в Торакс и в Селена !
този резултат е потвърден от специалисти , а не от теб и от мен ?!
правихме си микробиология, цитонамазка и хламидии .
всичко е ок !?
не ми се спори повече с вас .
Успех на всички !

Браво, много бързо действате !!! :balk_47: :balk_602:
Ние почнахме да правим изследвания чак след 2 години.
За уточнение опитваме от 15 години.
 :balk_48: Успех ти желая !
*
Успокой се и мисли позитивно.Не се вманиачвай и мисли за нещо друго.При мен първата бременност не се получи първите 3-4 месеца тояно на психологична основа-бях си наумила че непременно трябва да стане.В един момент казах-майната му каквото стане и след 2 месеца бях бременна.Сега вече 4 години не става но се надявам че все някой ден и на мен ще ми се усмихне щастието.В неделя чакам да ми дойде имам всички ПМС и малко се притеснявам че и този път нищо не е станало.Късмет на всички.
eganeva  - Съжалявам, наистина съжалявам за това че толкова време чакаш да стане чудото ...
но аз смятам, това разбира се е лично мое мнение, че човек трябва да си направи всички необходими изследвания за да знае какво е здравословното му състояние .... и ако има лоши резултати да вземе своевременно мерки за лечение, а не да чака ...
аз не съм от пасивните хора и за това предпочетох да си направя доста изследвания още когато реших да опитвам за бебе ....
До момента всичко ок, надявам се и за бъдеще да е така ....
остава само да стане чудото .....
Дано имаме късмет !
Ако е писано на небето, ще стане и на земята !
нали ?! все пак трябва да вярваме в това !
« Последна редакция: Февруари 15, 2007, 14:07:24 pm от Диляна123456 »
*
Напълно съм съгласна с теб че трябва да се направят изследванията за да е наясно човек какво му е състоянието и да се вземат необходимите мерки.Аз съм направила доста-и вече знам че и на двамата всичко ни е наред.Обаче защо не става това не мога да си обясня.
да, и аз за това се чудя ...
ти от колко време опитваш ?!
Диляна123456, след като си се "образовала достатъчно", не разбирам, какво искаш от нас? Не си написала всички изследвания, които си направила-ние да гадаем ли? Ако действително искаш помощ, напиши какво си направила, резултати, и ако някой тук е случайно мъъничко по-образован от теб ( но ако си достатъчно образована, няма да намериш такъв човек тук), може да ти даде съвет.
Останалото е за подфорум "Емоционални проблеми".
alia_alia само да те попитам - от къде тази АГРЕСИЯ ?
някой да е казал, че иска нещо специално от теб ?!
аз просто си говоря с момичетата ...
не се сещам да съм те питала нещо конкретно или да съм искала от теб ?!
нали така ?
*
да, и аз за това се чудя ...
ти от колко време опитваш ?!

От 4 години опитваме за сега без резултат.
Момичета, и аз съм много притеснена - вече трети месец опитвам, а днес гадната лелка ми честити най - неприятно празника ! Чувствам се ужасно !
Всичките ми приятелки забременяха веднага, най - много на втория месец !
Защо аз не мога ?!
Докторите казаха, че всичко е наред и няма причина да не хвана !
но .....  дали и Господ мисли така ?!
Аз си помислих, че въпроса ти е към пишещите тук, а той бил към по-висши сили.
Няма повече да те тормозя, с моята агресия. Само, да те помоля, когато след 1-2 месеца забременеш, да не идваш във форума победоносно и да заявиш, че "чудото е станало". Просто, съм виждала такива случаи.
Нервите са излишни.Всеки си има своите проблеми и има право да задава  въпроси и който иска ще помогне със своя опит.
Мое ангелче винаги ще те обичам!
embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=eva&year=2010&month=7&day=14&babycount=1"
alia_alia, не разбирам молбата ти относно това
"Само, да те помоля, когато след 1-2 месеца забременеш, да не идваш във форума победоносно и да заявиш, че "чудото е станало". Просто, съм виждала такива случаи. "
Дори и така да е ? Защо човек да не се похвали ? Какво толкова ?!
нещо да ти пречи специално на теб ?!
Аз лично се радвам когато прочета, че някой е успял и се радва .

и да те питам още нещо - ти не можеш ли да си по любезна тук във форума ?!
все пак не мисля, че това е място за агресията ти и заядливия ти тон ?!
не се ли сещаш, че нито аз , нито останалите посетители са от хубаво тук ?!
Хей, момичета, излишно е да си опъваме нервите излишно. И без това са достатъчно опънати от тези проблеми, за да се тормозим и с други неща. Според мен трябва да се подкрепяме и да си даваме кураж и сила, да проявяваме търпение към проблема на другия и да го разбираме. Иначе как да искаме нас да ни разберат. Хората са казали "Дай, за да ти дадат".
Всички си искаме своето, но това не означава, че трябва да се караме, заяждаме и подиграваме, когато някой иска съвет или иска повече информация за нещо, което не разбира, или пък ако щете просто да си сподели мъката. Затова са разделени темите. Като не ни харесва върпосната тема, влизаме в друга, която ни е по-интересна.
Диляна123456 е в момент, в който се нуждае от нас. Може и да не можем да й кажем, защо не се получава забременяването, но мисля, че поне можем да й дадем съвет как да се успокои. Вярно е, че проблема й все още не е толкова сериозен, но хората са различни и по различен начин изживяват несполуките си.
Диляна123456 не се връзвай според мен на подобни изказвания. Знаеш, че има кой да те подкрепи. Нито половинката ти ще се отрече от теб, нито ще те задгърбят близките ти. Наслаждавай се на живота и бъди себе си. Не се поддавай на лошите емоции, защото в повечето случаи изиграват лош номер. Та ако щеш и в бебеправенето. Спокойствие и търпение. Ще стане!!
Успех на всички!
Ще се въздържа от повече изказвания.
Желая успех на всички ви.
« Последна редакция: Февруари 15, 2007, 15:29:55 pm от alia_alia »
Диляна, недей да си толкова докачлива :)
Това не е добре за теб, както и по принцип.
Ако се замислиш ще разбереш какво е имала предвид Аля.
Не се засягай и не бързай първосигнално да кажеш нещо.
Все пак съгласи се че на фона на момичета с години чакане
и определени и открити репродуктивни проблеми, много от
които са за ин витро, малкото време опити са смешни.
Макар че сами по себе си не са. Много ясно че добре
те разбираме - все пак както е приказката накъдето си
тръгнала, ние от там се връщаме, но дано не ни достигнеш
(в смисъл толкова да чакаш и ти  :?).Но нали не си мислела
че ще стане от раз. Аз лично изчаках до 8я месец и тогава
започнахме да търсим причината. Е, намерихме я.
За ИКСИ сме - и дори да стане нещо след като го направим,
 няма да се ХВАЛЯ :) Това си е мое лично мнение и избор.
Но съгласи се, че и от хвалене до хвалене след времето на
опити има разлика, а все пак самия сайт е тематичен. Не
че не се дават мнения и за момичета, който не са за тук,
или питанията са от съвсем друго естество - като например:  "Направих аборт, но не разбрах как забременях",
или " Не искам да забременявам, как да се предпазвам"...и ред подобни теми.
Знам, че може да ме разбереш погрешно, макар да
се сдържах да  пиша и все още се моля да не разбираш
какво е да чакаш години да забременееш, и някой да каже
че няколко месеца опити е много време.
Радвай се на живота, правете секс, наслаждавайте се
на любовта си, и не си мисли че има някаква причина да не стане. Понякога е нужно по-малко време, понякога повече. Всеки си е индивидуален и няма как да се сравняваме с приятелката, която е забременяла от първия полов акт, или от съседката на 1я месец.
Желая ти от все сърце успех и да стане по - скоро.
Както и да пишеш в тази тема, и да не се налага никога да се разписваш в подфорум АСИСТИРАНИ.
 yahoo_17 stork-boy Поздрави: Вени  :crossfingers:  :balk_5:
« Последна редакция: Февруари 15, 2007, 15:32:51 pm от BLACK_ROSE »
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
:good_post:Розита!

:thankyousign:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
ами ... явно за всички ни това е болезнена тема и сме доста изнервени ... и може би това ни кара да се държим така ...
Извинявам се, ако съм обидила някой ! Това не е била целта ми .
Исках просто и само да си поговря с хора, който имат същия проблем като мен .
Желая Успех на всички момичета , и ако някоя се похвали с положителен резултат, аз лично ще се радвам за нея .

Мила, никой не си обидила, но ето това не ми хареса ;) :)
Цитат
Исках просто и само да си поговря с хора, който имат същия проблем като мен .
ТИ НЯМАШ ПРОБЛЕМ :) НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ ИМАШ :)
Както казах и по-горе, наслаждавай се на живота и
макар да знам че е трудно не мисли само за възможния
месечен цикъл. Не се задълбочавай толкова още от сега,
защото ще ти е още по-трудно ако трябва да изчакаш още
няколко месеца преди да забременееш. Пази си нервите сега,
че после ще ти трябват, като станеш мама ;) :)
Поздрави: Вени
*
Ти в момента НЯМАШ проблем!