0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Сега видях, че си поправила датата  :oops: В такъв случай мога само да те посъветвам да изчакаш да ти закъснее и пак да пробваш с тест. Дано имаш късмет  :D
*

лори81

Благодаря за пожеланието!Ще трябва да изчакам с тихата надежда този път да се е получило...Цикълът ми вариира от 28 до 33 дена,значи осте 1 седмица нетърпеливо чакане.
*

Veri4

• *
  • 22
  • Слънце мое, злато мое....
Ако ти е толкова голямо нетърпението си направи кръвен тест!!!

Успех...

Момичета, и аз съм много притеснена - вече трети месец опитвам, а днес гадната лелка ми честити най - неприятно празника ! Чувствам се ужасно !
Всичките ми приятелки забременяха веднага, най - много на втория месец !
Защо аз не мога ?!
Докторите казаха, че всичко е наред и няма причина да не хвана !
но .....  дали и Господ мисли така ?!
*
Диляна123456, прочети горните отговори, три месеца са смешно малко време за опити. Ти да не си била при твоите приятелки, за да си сигурна точно кога е станало?! Всички така разправят, които са успели да забременеят бързо. Да се впрягаш, за това кога при другите било станало е глупаво.
Направи си профилактичен преглед, както и изследвания преди забременяване.
http://www.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=159
За проблем можеш да мислиш и за специалист по стерилитет едва след година опити ако си под 30г или след шест месеца ако си над 30г. До тогава се успокой и прави секс като гледаш да е около овулацията.
« Последна редакция: Февруари 14, 2007, 17:31:52 pm от Lan »
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
Успокойте се бе хора като се запритесните от първите 2-4 месеца на опитите не дай боже на никой, ама какво ще си мислите след 2-4 години. Всичко ще ви е наред ще видите, че ще си родите страхотни бебчета. :babyboy:
ами ... Lan
нали си говорим с мойте приятелки и те споделят - вече ще си правим бебе ! и след месец, най - много два - хоп - бременни !
или пък веднага след сватбата - хоп - бременни ...
а аз ? кога ще се похваля и аз ?
защо нещата трябва да стават толкова трудно и с толкова нерви ?
нали уж засичаме овуто ... и би трябвало всичко да е наред , ама пак не става ...
Кога онзи горе ... ще реши да ни даде нов живот ?!
КОГАААА ????
*
Диляна123456, вайканията са излишни. Уважавай тези, които чакат с години, правят процедури, боли ги. Както казах - месеците са смешни. А и това да не е някакво състезание! По-добре прочети другите съвети - профилактичен преглед, предварителни изследвания (от статията), фолиева киселина, секс.
« Последна редакция: Февруари 15, 2007, 10:22:24 am от Lan »
Диляна123456 , моля , без истерии.
Отговарят ти, че е малко време 2-3 месеца.
Ако след 1 година не си бременна, посети специалист.
Аз не съм в истерия !
Уважавам хората, който имат проблеми и им съчувствам !
Просто се чудя защо не става !?
и аз съм човек и страдам !
нима Вие не ме разбирате ?!
нима Вие не се чувствате така ?!
Просто ми е гадно и исках да споделя , нищо повече от това ....
и за мен 3 месеца не са никак малко време ?!
време си е и всеки знае как бавно минава когато чакаш !?
не знам какво ще е ако трябва да чакам години ?!
Цитат
не знам какво ще е ако трябва да чакам години ?!
Дано не разбереш какво е!
Диляна 123456, може би трябва да се разовиш из форумите. Прочети какво им е на хората, които чакат с години и сравни с твоите 3 месеца.
*
Единственото, което тръгвам да разбирам е защо част от компетентните хора тук, които иначе са много добри, проявяват нетолерантност или въобще не пишат в такива теми. :)
Защо не става ли? За последно пиша - защото трябва да улучиш овулацията, образовай се и виж колко кратко време е тя. Възможно е да не сте я улучили. Дори и точно на овулация да сте си правили секс възможно е да си имала поне един ановулаторен цикъл, пък и дори и да не си шансът пак е е 1:4 да не стане. Освен това зачеването зависи и от други фактори (при идеално здрави партньори), за които също можеш да се образоваш. Искрено и дълбоко ти пожелавам и двамата да сте идеално здрави. Това не е СЪСТЕЗАНИЕ! Това че около теб така се е случвало, че двойките са забременявали много бързо е случайност или пък ти не си наясно от кога правят опити.
Мъката ти определено не я разбирам, намирам  я за неоснователна.
« Последна редакция: Февруари 15, 2007, 10:49:15 am от Lan »
*
Диляна123456, и ние сме били на три месеца и добре те разбираме. Но помисли - пробвали сте едва три пъти, само три пъти. Нали ти се е случвало и друг път когато правиш нещо да не стане от първият път.

Успокой се, вманиачаваш се на тази тема твърде рано ;)

Ако чак толкова се тревожиш, стъпките са - спермограма и проследване на овулацията с фоликуметрия. Направете това, ако ще помогне да се успокоиш.

Аз пък ще ти препоръчам да забравиш за ровенето из форуми, че най-вероятно ще си поставиш и някоя диагноза :) Предлагам ти да не влизаш тук, нито пък в други подобни форуми и ако след три месеца не си бременна, тогава пак да ни посетиш :)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
Да, Благодаря ти Таня за съвета !
Спермограмата е 95 % подвижност - казаха че е доста добра !
Докторите потвърдиха овулация и трите месеца , правиха и изследвания преди още да правя опити ...
Всичко изглежда перфектно, секса е всеки ден ....

Достатъчно съм се образовала !
Май наистина не трябва да влизам тук  за да не чета повече кой какво пише .... и остава да чакам ... нямам друг избор в момента поне ....
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
Спермограмата е 95 % подвижност

секса е всеки ден ....

Достатъчно съм се образовала !

Очевидно не си си направила труда да почетеш достатъчно от безкрайно полезните теми в сайта, в противен случай щеше да знаеш, че такава спермограма и Супермен няма :D. Предполагам, че е правена или в МА или в Цибалаб :x.

Секса също не е важно да е всеки ден, важното е да е във фертилните дни (това поне сте го проверили).

Пусни си микробиология, цитонамазка и хламидии за двамата и спри да се тревожиш :D.
Ако до няколко месеца не е станало, потърси помощ и съвет.

Успех!

П.п. И на мен вчера ми дойде за 45ти пък, откакто се надявам да не дойде, но не оревавам света около мен 8).
Намерихме нашето синче.
Ох остава и да започна да се съзтезавам кой колко бързо забременял. Защо е това мерене за бързината на забременяването??!!! Такова съзтезание е излишно.
Веднъж казах, какво значение има след колко време се забремянява, това че не съм забремянала от 2,3 път не означава, че  моето дете ще е по-грозно или по-глупаво от заченатите от 1-ви път и че живота му ще е по-труден и неприятен от живота на заченатите от 1-ви път. Качествата на детето и качеството на целия му живот не зависят от броя опити за зачеване!!! И това,че детето ми не е заченото 1,2,3 път не означава, че ще го възпитам по-лошо от заченатите 1-ви път.
Изобщо не  е хвалене зачеването от 1, 2, 3 път, хвалене е доброто възпитанието на детето и съумяването да се осигури добър живот на детето доколкото зависи това от родителите!!
peti_pati  не знам каква е спермограмата на супермен / очевидно ти знаеш / , но два пъти пускахме на мъжа ми и наистина резултата е такъв 95 %.
правена е в Торакс и в Селена !
този резултат е потвърден от специалисти , а не от теб и от мен ?!
правихме си микробиология, цитонамазка и хламидии .
всичко е ок !?
не ми се спори повече с вас .
Успех на всички !
Диляна123456 не се притеснявай и не се засягай. Разбирам колко се тревожиш и искаш да стане. С моя съпруг опитваме от 1г. 5м., но все още не се е получило. В началото (първите 2-3 месеца) когато решихме, че искаме детенце, а то не ставаше все си казвах другия месец ще стане. И така мина времето до днес. Знам, че всеки следващ месец е все по-трудно да приемеш факта, че и този път не е станало, но не губи надежда. Пък и тук някъде из форума беше казано, че понякога не се получава даже и при двойки с идеални резултати. Явно така трябва, не се безпокой излишно. По-важното е да се обичате и да правите любов с удоволствие, а не с мисълта за дете. Господ си знае работата. И аз много искам да ми се усмихне щастието, но ..... на когото, каквото и когато му е писано. :)
Преди години (малко след като завърших), когато живях с един много особен човек 5 години си мислех, че искам дете от него. Но за 5 години не стана. Разделихме се. За мен беше много трудно да изживея всичко. Но явно нещо ме е пазело. Сега когато съм омъжена щастливо си казвам. Тогава разбирам от какво ме е пазел онзи горе, а сега защо не става??! Но не губя надежда. Сигурна съм, че рано или късно ще стане. Явно не е сега момента.
Търпение  Диляна123456, не се тревожи. Успокой се. Ангажирай съзнанието си с работа и гледай да не мислиш много за това. Знам, че е трудно, но ще видиш, че нещата ще си дойдат на мястото.  :) Успех!!!