Хей, момичета, излишно е да си опъваме нервите излишно. И без това са достатъчно опънати от тези проблеми, за да се тормозим и с други неща. Според мен трябва да се подкрепяме и да си даваме кураж и сила, да проявяваме търпение към проблема на другия и да го разбираме. Иначе как да искаме нас да ни разберат. Хората са казали "Дай, за да ти дадат".
Всички си искаме своето, но това не означава, че трябва да се караме, заяждаме и подиграваме, когато някой иска съвет или иска повече информация за нещо, което не разбира, или пък ако щете просто да си сподели мъката. Затова са разделени темите. Като не ни харесва върпосната тема, влизаме в друга, която ни е по-интересна.
Диляна123456 е в момент, в който се нуждае от нас. Може и да не можем да й кажем, защо не се получава забременяването, но мисля, че поне можем да й дадем съвет как да се успокои. Вярно е, че проблема й все още не е толкова сериозен, но хората са различни и по различен начин изживяват несполуките си.
Диляна123456 не се връзвай според мен на подобни изказвания. Знаеш, че има кой да те подкрепи. Нито половинката ти ще се отрече от теб, нито ще те задгърбят близките ти. Наслаждавай се на живота и бъди себе си. Не се поддавай на лошите емоции, защото в повечето случаи изиграват лош номер. Та ако щеш и в бебеправенето. Спокойствие и търпение. Ще стане!!
Успех на всички!