0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,
на 27 години съм и вече искаме да имаме дете.
Пробваме от два месеца. Правя тестове за овулация. Първия месец, когато теста беше положителен правихме секс през ден. Втория месец правихме всеки ден.
Не съм бременна. Дайте съвет. Може ли да ми има нещо или просто има хора, които не забременяват от първия път. Всичките ми приятелки забременяха от първия път, при мен не се получава.
« Последна редакция: Февруари 10, 2007, 13:25:34 pm от Мели »
Re: Имам нужда от съвет
« Отговор #1 -: Февруари 09, 2007, 08:25:01 am »
  Хора които са без репродукивни проблеми също не забременяват от първия път.Изобщо за сега няма за какво да се притесняваш.Продължавайте с опитите в същия дух  :P .То рядко става от първия път!Пожелавам ви успех и не се шашкай-рано е още за това   :crossfingers:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #2 -: Февруари 09, 2007, 08:38:12 am »
zuzka 2 месеца Е МНОГО КРАТЪК СРОК.Така че спокойно. :D
Продължавайте с опитите. :D
*
« Отговор #3 -: Февруари 09, 2007, 10:36:44 am »
Да, така е, присъединявам се към момичетата, два месеца наистина е много кратък период. Лично аз бих започнала да се притеснявам, ако изминат 6 месеца и все още не съм забременяла.
Късмет.  :)
*
« Отговор #4 -: Февруари 09, 2007, 10:39:55 am »
За проблем може да мислите след най-малко 6 месеца.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #5 -: Февруари 09, 2007, 16:03:54 pm »
И аз съм на мнение че 2 месеца е твърде кратък срок.Изчакай да минат 6-7 месеца и ако и тогава не се получи се консултирай с лекар.Успокой се прихически и не го превръщай във фикс идея защото и тово си е от значение.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #6 -: Февруари 09, 2007, 17:14:10 pm »
два месеца са много малко време, така, че за съвет спокойно и ще стане. :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #7 -: Февруари 09, 2007, 17:43:02 pm »
Зузка,успех!Дано третият месец ти е на късмет и чудото стане!Рано е да се притесняваш! :crossfingers: :bfp1: :babyflips: :sunshine:
« Отговор #8 -: Февруари 09, 2007, 19:32:33 pm »
2 месеца е твърде кратък срок. Аз нямам репродуктивни проблеми, но първия път забременях чак след 6 месеца опити. Вторият път забременях от раз. Никакво обяснение нямам защо стана така :?
*
« Отговор #9 -: Февруари 09, 2007, 23:24:33 pm »
Секс и не забравяй фолиевата киселина. :)
*
« Отговор #10 -: Февруари 10, 2007, 10:12:56 am »
Здравей zuzka!
Първо спри да мислиш как е станало при другите. Имаш свободата 6 месеца да си правите любов когато на вас ви се иска, без да се психясваш с разни тестове и секс по график. Това е лудост ако почнеш от самото начало така, просто се отдалечаваш от щастието.
Дай си време. Може да си направиш профилактичен преглед и редовните изследвания, които всяка себеуважаваща се жена трябва да прави на 6 месеца. Пий си фолиевата киселина и най - вече се наслаждавай на секса. Пожелавам ти успех! И ще видиш, че ще стане когато най - малко очакваш!  :D
*
Zuzka мисли за хубави неща и се успокой. А когато правите любов не мисли дали ще стане бебето, а само се наслаждавай, както казва lale. Пожелавам ти успех!
Здравей,подкрепям напълно казаното дотук от момичетата,просто се опитай да не го превръщаш в натрапчива мисъл и се успокой,радвай се на живота и чудото ще стане :)Желая ти късмет и успех  yahoo_17

Zuzka,както са ти казали другите момичета няма място за притеснение.Аз пробвах този месец,но не стана.Не трябва да си мислиш :"Този месец вече трябва да стане".Това е лошо.Трябва да се наслаждавате един на друг и да не мислиш постоянно за това.Ще стане някой ден когато най-малко очакваш.Успех!
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
Здравей zuzka!
Първо спри да мислиш как е станало при другите. Имаш свободата 6 месеца да си правите любов когато на вас ви се иска, без да се психясваш с разни тестове и секс по график. Това е лудост ако почнеш от самото начало така, просто се отдалечаваш от щастието.
Дай си време. Може да си направиш профилактичен преглед и редовните изследвания, които всяка себеуважаваща се жена трябва да прави на 6 месеца. Пий си фолиевата киселина и най - вече се наслаждавай на секса. Пожелавам ти успех! И ще видиш, че ще стане когато най - малко очакваш!  :D
Напълно подкрепям lale, аз моя първи преглед при специалист по репродуктивна медицина го направих след 1,5 год.от началото на опитите. Бъди спокойна - ще стане!
Благодаря на всички за мненията. Сега съм по-спокойна. Не съм очаквала да получа толкова кураж от едни форум.
Благодаря ви още веднъж! Успех на всички!
*

лори81

Здравейте мили момичета!Чета от доста време форума и се реших наи сетне и аз да пиша.На 26 сам и с приятелия ми се опитваме от 3 месеца да си направим бебче,но не се получава.Ползвам и тестове за ову.Последният ми цикъл започна на 19.01 с положителен тест за ову на 13.02.Правим секс дост редовно,особено около дните на овулацията.Днес за 1-ви пат си мерих темп. вагинално: 36.8 и тест за бр. негативен.Май ще триабва пак да опитваме.Триабва ли темп. да е задължително над 37 при бременност?
*

лори81

Извинявам се:положителен тест за овулация на 31.01-на 13 ден от цикала.. :)
Здравей Лори81, правилно ли съм разбрала, че днес си имала положителен тест за овулация? В такъв случай е доста рано за тестове за бременност. А и 3 месеца опити не са за притеснение. Смята се, че до 6 месеца е нормално. Аз самата забременях /макар и неуспешно  :(/ след 10 месеца опити. Така, че изчакай. Междувременно можеж да започнеш с редовно мерене на температурата, за да си наясно с вариациите й. Спокойно и стискам палци  :goodluck: скоро всички да ни стигне това щастие  :bfp: ......  :babyflips:
*

лори81

Не, това беше грешка: положителен тест за ову на 31.01....
И аз на всички пожелавам да видим скоро двете чертички! :P