С написаното горе изразявам моето несъгласие и възмущение от статията. Това си е лично мое мнение и не търся конфронтация с никой.
....
....
....
Това, което се опитах да кажа е, че за мен връзката между двама партньори е нещо много специално.
Колкото до бременноста мислия, че мъжът се притеснява не по-малко от жената. Той си дава сметка, че жена му носи дете в себе си и е много оязвима през бременноста. Факта че само тя е натоварена с това го прави несигурен и безпомощен. Докосва я толкова внимателно сякаш пипа кристална ваза. Това са си мои наблюдения в обкръжението ми.
Мисля че ако има нужда мъжът ще е първия, който ще потърси съвет. Сигурен съм обаче че преди това ще е изчел тонове, защото да нарани жена си или нероденото си дете от неграмотност е нещо, което няма да направи никога.
Не съм против научните изследвания или трудовете на докторите в тази област, но те трябва да се публикуват преди всичко като работи на научни екипи, а не като съвети от някой за някой. Нужно е да бъдат научно насочени и колкото се може по-безлични. Според мен докторите трябва да дават не съвети, а книги когато хората се обръщат към тях.
Със "съображения" в предишния пост исках да кажа, че двама добре осведомени за промените настъпващи в женския организъм по време на бременност партньори биха направили сами изводи за сексуалния си живот. Не е нужно никой да ги "съветва" по теми за "сексуални пози ...".
Искам да кажа и още нещо. Тъй като се спомена за сексуалната и емоционалната близост между партньорите. Вярвам, че сексуалния акт е плод на емоционалната обвързаност (любовта) между двама души и не трябва да бъде опорочаван по никакъв начин.
Това е последния ми пост по темата.