0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
цените на тестовете за овулация
« -: Февруари 08, 2007, 05:52:59 am »
моля споделете какви тестове купувате защото се разочаровах от аптеките
купих си 1 тест клеар ову тест за 2,70 пък бях поръчала 5
тука бая аптекарки патки има май май много ми се вижда да дам тъй по единично 15 лева ама кво да правя ще дам ако е тъй

Re: цените на тестовете за овулация
« Отговор #1 -: Февруари 08, 2007, 07:50:02 am »
Аз съм вземала комплект от 5 теста за ову +един тест за бременност за 9,80 лв.
УСПЕХ :D
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #2 -: Февруари 08, 2007, 09:25:19 am »
И аз попаднах на този комплект този месец, но до колко можем да се доверим на резултата? Винаги са ми едни бледи такива чертичките пък да не говорим, че две май не ми се е случвало. Иначе имам признаци на ову, а резултат от теста не. Най си е сигурно УЗ май.
« Отговор #3 -: Февруари 08, 2007, 09:28:37 am »
И аз съм взимала от този комплект на Клиър Ову.
На мен лично си ми показваше точно както трябва.
Попадала съм и на едни други - касетъчни.
Единия е 5 лева обаче. Не съм взимала от тях :)
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #4 -: Февруари 08, 2007, 09:46:49 am »
в аптеката,в която работя,тези от 5 броя са 9.25 лв.,а единичните 2.69.Колко са достоверни ,не знам.
<br />
*
« Отговор #5 -: Февруари 08, 2007, 09:48:06 am »
Аз също си взимам Клиар Ову Тест.Вътре са 5 броя и струват 9,20лв.
« Отговор #6 -: Февруари 08, 2007, 11:03:05 am »
Аз използвам същия. Вижлала съм чертичка по-наситена от контролната. Явно отчитат LH хормона, но доколко могат да гарантират овулация не знам.  :)

« Отговор #7 -: Февруари 08, 2007, 11:27:38 am »
И аз съм вземала от тях(по 5 в кутийка) и съм доволна.Два дена поред ми показваха 2 чертички.На третият беше многооо бледа-едва се забелязваше и бях на гинеколог същият ден.Веднага се видя жълтото тяло.Така че им вярвам :D
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #8 -: Февруари 08, 2007, 19:43:57 pm »
Аз взимах 5+1 за бременност - комплект за 8.50 лв от Графа /София/.
« Отговор #9 -: Февруари 08, 2007, 21:15:35 pm »
И аз вземам комплект от 5 и един тест за бременност, да ви кажа ползвала съм и на клеар ову и едни на Be Sure, но от последните съм повече доволна, по са чувствителни от клеар ову,по- ясно се очертават линиите и по-бързо иначе като цена и двата вида са около 9 лв.
*
« Отговор #10 -: Февруари 09, 2007, 21:52:43 pm »
Аз си купувам тестове за ову. по еденична бройка с цена 2 лв- мисля че бяха марка ами май се казваха Синя лента или нещо такова, но също са бързи...  :) :P
*
« Отговор #11 -: Февруари 10, 2007, 11:43:36 am »
значи много не съм се минала щото купих само 1 ама ще ида в друга аптека и ще поръчам такива по 5
обаче незная тоя месец дъли да се тествам щото имам задържан фуликул и ходих на лекар щот ме боли корема и пускам по някоя и друга капка кръв вече осми ден и ми рекаха нищо да не пия само като ме боли да ям бусколизин но шпа или аулин по избор

*
« Отговор #12 -: Февруари 19, 2007, 19:54:46 pm »
L_R, тези по 5 май са на изчерпване и вече ще се предлагат единични по 2,60лв. И мен щяха да ме минат /неволно/, но ми се стори лека кутийката и навреме реагирах. Ползвам ги от половин година - Clear Ovu, малко са бледи чертите, но мисля че са верни. Пък и други не съм срещала в аптеките.

а и няма смисъл да се тестваш сега /май късно се включвам с мнение/
*

RedFox

« Отговор #13 -: Март 15, 2007, 16:42:55 pm »
Zdraveite i az si kupih Clear Ovu test za 2.48lv./broikata, dnes napravih purviqt si test no nz kakvo mi otchita mnogo e bleda chertichkata mi, a me e strah da  ne iztarva vremeto za ovulaciq. :((( HELPPP PLSSSS
*
« Отговор #14 -: Март 16, 2007, 15:03:58 pm »
RedFox, ще е по-добре ако пишеш на български. Иначе доколкото реазбрах теста ти е отчел една по-светла и една по-тъмна черта. Тъмната е контролната. Трябва и двете черти да станат еднакво наситени. Това ще означава, че ти предстои овулацията в следващите 48 ч. Продължавай  с тестовете.

*

janeta

• 272
  • Вече мама на двама сладури-моята сбъдната мечта
« Отговор #15 -: Март 17, 2007, 17:53:15 pm »
Аз също си вземам от Clear ovu test и съм доволна от тях. Теста е полужителен когато се появят две еднакви по наситеност ленти. Едната когато е по-бледа от другата означава, че все още няма ову. На мен този месец ми трябваха 11 броя тестове за да си засека овулацията. Относно цената-5 броя ги купувам за 9.80лв. А единичната бройка на Синя мечта е 1.30лв. Мисля,че и двете марки са добри-на мен ми отчитат винаги. Хайде скоро да видим :bfp:на тестовете за бременност.
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
« Отговор #16 -: Март 18, 2007, 11:34:22 am »
Аз използвам същия. Вижлала съм чертичка по-наситена от контролната. Явно отчитат LH хормона, но доколко могат да гарантират овулация не знам.  :)
Тестовете за овулация показват покачването на хормона ЛХ, но това не винаги значи че е имало овулация. Пише го и на листовките на тестовете.
Фанта тестовете ти се казват синя мечта, а не синя линия.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]