Момичета,започвам темата с идеята да спестя негативни емоции на тези от вас, които решат да си правят изследвания там. Днес най - накрая намерих време да си пусна изследвания за хламидии - стандартни според док след missed abortion, и което трябваше да направя още януари. Отидох с идеята, че го правя не за да се уверя, че нямам хламидии (99 % съм сигурна, но знае ли човек), а защото трябва да направя всичко възможно, втори път да не преживявам абразио заради невежество. споменът, с който отидох, си беше доста болезнен, напомняше ми за абразиото, е мед сестрите ме посрещнаха с широки усмивки и подмятания една на друга - айде следващата за хламидия! е, почувствах се доста кофти. избих го на майтап, иначе трябваше да ревна, и ги питах - много ли се изследват момичетата за хламидия. отговора беше - оооо, днес само за това пускаме изследвания, много е разпространена хламидията. и всичко това с едни усмивки, сякаш сме на парти... е, какво да ви кажа, професионализъм за чудо и приказ! ако стес е запътили към тази лаборатория - не ви я препоръчвам! не знам доколко са точни и коректни в изследванията (ще почакам до петък да си разбера резултатите), но определено професионализма им е някъде дълбоко покрит зад цинизма.