Абе аз ще се повторя, ама да си го кажа-Маркова май на всички препоръчва инвитро.Лошото е, че когато не го направи на следващия преглед не помни какво ти е казала и айде пак наново.Аз съм типичен пример-цветна снимка при нея-една запушена и една проходима тръба.Тя казва-добра новина, не се налага инвитро(тогава пишех още в дир-а и много момичета се учудиха как така не е препоръчала инвитро.)На следващото посещение поглежда снимката и казва-Ама моето момиче, закъде с тия тръби?Никакъв шанс, я да те пуснем по касата за едно инвитро?Като и казах какво ми е казала предния път не и стана приятно, че така я конфронтирам и смотолеви, че то така или иначе се чакало почти година ако си по касата, в това време ще работим по въпроса.Вика ми-при мен има още свободни места, направи си изследванията и ела пак при мен.След 2 седмици вече отънели с 250 лева за излседвания тя ми съобщава-оо, ама местата са вече заети, много закъсня!
Разказвам това за незнам кой път!Кракът ми вече не стъпа при нея и много от момичетата във форума ме подкрепиха за това.Няма да казвам имена.
Не се срамувам да си кажа меннието за нея.Александров е 100 пъти по-добър избор!
Лично мнение!