Мили момичета,
много пъти вече ви занимавах с моя случай,дори сигурна съм омръзнах на някой,
но като чета отчаянието в текстовете ви , ме кара отново да разкажа:пример съм за сбъдната надежда.След 24г.стерилитет ,на 47г.родих близнаците Марио и Веселин,кръстени на вълшебницата Веселина Маркова.Разбира се Марио е на Богородица.След два неуспешни опита ин витро в Сф. и Пл. варненският при доц.Маркова се оказа успешен.Благодарение на човечното и отношение към мен,на високия и професионализъм,на екипа,който в този вид работи като перфектно смазана машина,на гладолечебните цикли,които с помощта на доктор Емилова проведох и които подготвиха организма ми за предстоящото изпитание и разбира се на нестихващата убеденост,че не съм направила всичко,което зависи от мен,за да постигна мечтата си.Мили момичета ипотекирах цялото си имущество,но сега имам две прекрасни деца .Парите не бива да ви спират.Съжалявам,че доц.Маркова спира да работи,това е голямо връщане назад за варненската клиника.
Дано като консултант дори да е там.Знам,че има различни състояния в настроението и,но всичко си струва да се изтърпи,само да попаднете в ръцете и.
Според световните статистики,методът ин витро има 30%успеваемост,само една клиника в света,работеща с отбрани жени има 60%,но тя е в Америка
Другата,работеща с редови пациентки е във Варна и има 52%успеваемост.Около мен лежаха 10 жени ,9 от тях забременяхме.Убедих се сама.Не губете надежда и вяра в доц.Маркова.Желая на всички спокойствие и увереност в собствения си успех