Каси, направо незнам какво да ти кажа...Желая ти успех и този път да е за последно! А пък нас снощи ни обраха в къщи и незнам вече....Омръзна ми да ми се случват само лоши неща! На фона на всичките ни проблеми сега и това. Направо незнам...Снощи се прибираме с мъжа ми и тръгвам да отключвам-вратата не беше заключена врътвам веднъж и отварям(беше затворена вратата)...Влизам и ме лъхва миризма на евтин парфюм..С касова брава сме. Бързо влизам в спалнята и какво да видя...всичко извадено от гардероба и раклата...направо обърнато наопаки. По земята се въргалят всичките ни изследвания-спермограми, снимки...мани....Естествено, че парите, които имахме ги няма(баща ми-пенсионера ни беше дал съвсем наскоро 1000лв да ни помогне, вероятно ги е събирал години тези пари). Иначе не държим пари в къщи. Наскоро и за 1 път през живота ми се случи да спечелим камера Канон на томбола-няма я и нея(обаче не са взели зарядното за камерата, а тя без зарядното няма да работи)...И за капак и парфюмите ни взели... 6 парфюма-3 мои и 3 на мъжа ми. Той има алергия и така и не ги ползва, но аз си ги ползвах и ми е много странно, че са ги взели, защото като дойдоха полицаите един от тях каза, че тези били една банда от кв. "Люлин" и карали много скъпи коли-над 200 000 лв...Ама като е така от какъв зор ще ми взимат парфюм от 30 мл, който струва като нов 33 лв и е останало малко а дъното? А на мъжа ми са взели парфюми, които са около 9 лв шишенцето-3 броя...що за простотия???Момичета...направо не ми се остава в тази държава...честно! Извинявам се, че ви занимавам и с този проблем..ама ми дойде в повече.