0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

За хомеопатията
« -: Февруари 07, 2007, 09:41:54 am »
Здравейте, момичета!
Вече 3 години и аз вървя по трънливия път, свързан с така мечтаното бебе!
С цветна снимка ми установиха запушени тръби, след което правих лапароскопия и се оказа, че и двете пропускат, но яйчника ми е сраснал и не образува фоликули.Правих след това пластика на тръбите и яйчника ми е обелен, надупчен и готов за работа.
Обаче минаха вече 4 месеца от пластиката и нищо.Затова съм решила да опитам с хомеопатия за стимулация.
Моля ви, споделете с мен вашия опит и дайте съвет! :lol: :help:
*
Re: За хомеопатията
« Отговор #1 -: Февруари 07, 2007, 09:52:45 am »
Привет!

Темата ти е за "лек от природата". Предполагам, че модовете ще я преместят там. Там вече има няколко теми за хомеопатията, защо не ги прочетеш?

1. Правили ли сте разширена спермогарама в професионална лаборатория? При стерилитет причините за 40 % при мъжете, 40 % при жените и 20 % и при двамата. За съжаление на доста места се правят спермограми с фалшиви добри резултати, затова е много важно да се направи такава в клиника по стерилитет.

2. Нищо не казваш дали са те изследвали за хламидия, уреоплазма и микоплазма?

3. Някакви антитела-примерно към сперматозоидите на съпруга ти изследвали ли сте?

4. Изследване за хостилна ("враждебна") среда във влагалището към сперматозоидите-като посткоитален или изследване на цервикалната слуз?

Тези неща ми идват на ума като често срещани причини. След като тръбите и яйчниците са подготвени, надявам се много бързо да стане. Но помисли дали имаш резултати от по-горните тестове?

Взимай фолиева киселина! В дните преди, в и след ову е добре да правиш по малко гимнастика или да танцуваш примерно, особено упражнения за областта на ханша, корема. Изобщо гледай да поддържаш добър общ здравен статус, това също е важно.

Дано скоро да се получи!
Alexandra
*
« Отговор #2 -: Февруари 07, 2007, 09:55:21 am »
За първи път чувам да има хомеопатия за стимулация.Май някой те будалка.
« Отговор #3 -: Февруари 07, 2007, 09:57:13 am »
Правили сме спермотрама в "Кандиларов"-много добра.Нямам хламидия.Другите не сме ги правили все още.
*
« Отговор #4 -: Февруари 07, 2007, 12:22:07 pm »
Ети, за да е достоверна спермограмата трябва да е в клиника по стерилитет :D

*
« Отговор #5 -: Февруари 07, 2007, 14:09:02 pm »
Може би наистина темата ти не е за тук, но тъй като не получаваш нужните отговори за хомеопатията, ще споделя моят все още кратък опит. Вече 3 поредни месеца следя ову и се оказва, че такова няма:( Съотношение ЛХ/ФСХ 1:2, цикъл на 50 дена. След като започнах да пия фоликулин: ЛХ/ФСХ 1:1, цикъл на 34 ден (последния месец). Все още обаче нямам ову. Имам предположение, че може би започвам много рано с фоликулометрията, защото при 50-дневен цикъл не е изключено това щастие да ме спохожда около 30 ден...Така че ако решиш да се насочиш към хомеопатията имай предвид, че на своя глава не те съветвам да си предписваш лекарства, а и каквото да правиш-паралелно с това трябва да си ходиш на гинекологични прегледи. Хомеопатията, дори и да помага-не е чудо!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #6 -: Февруари 07, 2007, 16:18:33 pm »
не мисля, че ще ти помогне хомеопатия.
като казваш "вече 4 месеца и нищо" - какво имаш предвид? че не е настъпила бременност или че са ти правили фоликулометрия и не си имала овулация?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #7 -: Февруари 08, 2007, 11:37:31 am »
Аз си мисля,че хомеопатията помага,защото стимулира оздравителните процеси в организма.Използвала съм я за нещо друго и ми се размина операцията.
А относно хормонални нарушения,мисля че трябва лекарствата да се приемат по-дълго.Например аз имах висок пролактин и първата година бях на Парлодел.При условие,че това е едно от най-добрите и най-бързо действащи лекарства,овулация ми бе засечена на 8мият месец от приема му.Така че действай и не се отчайвай.Успех.