Хайде да се включим и ние за начало на седмицата.
Аз си мислех снощи, че оздравяваме, ама нещо сутринта спекох здраво.Бебето като се закашля от зор 2 пъти се нааака и не иска да яде.Налага се да и греба млякото от шишето с лъжица и както е в полуспящо състояние да я наливам.Интересното е, че сок пие на поразия, вода също, но усети ли че давам мляко резултата е 30 мл и нито грам повече и останалото за моя голяма мъка го наливам с лъжицата за около половин час.Тя ме плюе, нерви се реве вече яко като ме види, че се залагам, понеже намрази капките за нос и тъшпия аспиратор.
Сутринта отново я мъкнах до педиатърката и след като видях че единственото възможно решение за бързо оздравяване са инхалациите поръчах и инхалатор, който вече е тук и направихме първата инхалация, ама в целия зор съм забравила да сложа капачката на чашката с разтвора, но полза определено има някаква.
Дадоха ни пълни инструкции какво и как да правим и сега съм стиснала яко палци и зъби да издържа тя да се оправи, че вече нещо грохвам, а от нерви не мога да спя добре и сънувам глупости от сорта на това, че познатите ми раждат по 5 бебета и се чудят от колко яйцеклетки са станали и колко са близнаци,абе щуротии с две думи.
Ей, на никой не пожелавам болно бебе и смотани педиатри.Добре, че на фона на нашата лична педи намерих една която не ме успокоява, а ми казва какво точно да правя и как, че иначе сериозно я бяхме закъсали, не че сега сме цъфнали,ама се надявам с много любов и старание да вдигна Габи на крака и пак да се усмихва весело и да не реве прегракнало:)
Не знам, на моменти си мисля, че съм доста лоша майка щом си спрях кърмата и детето сега като е болно мога да разчитам само на лекарства и сокчета.Сърцето ми се къса от безсилието ми, а в същото време ми се иска да мисля рационално и да действам бързо и смислено, но нали нямам опит в тая сфера и съм голяма паника, та понякога се мотам като пиле в калчища.
Момичета, във връзка с това че коментираме тук от време на време кой как е недоволен от педиатрите си що да не си спретнем един списък със свестни такива, за да може човек за спешни случаи да има под ръка сигурни доктори, че когато нещата загрубеят и ситуацията е оле мале е трудно да се отделя много време за писане и чакане на отговори.