0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
препоръка гинеколог фоликулометрия
« -: Февруари 04, 2007, 14:43:05 pm »
Здравейте,

бихте ли ми препоръчали гинеколози с хубави апарати в центъра на София. Искам да си правя фоликулометрия два-три месеца поред, но моя гинеколог е много далече и винаги е пълно. Трудно ми е да ходя през ден. Иска ми се да мога да изляза от работа за тези прегледи.

благодаря предварително!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: препоръка гинеколог фоликулометрия
« Отговор #1 -: Февруари 04, 2007, 15:52:03 pm »
Ориентирай се към клиника по стерилитет.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #2 -: Февруари 04, 2007, 15:54:11 pm »
здрасти. инфото което търсиш за съжаление не мога да ти дам. включвам се само за да ти кажа че апаратурата не е всичко. важно е и задапаратното устройство.
аз напр веднъж се мъчих да си спукам фоликул. след 4 часа нечовешко друсане отивам при най-близкия гинеколог просто за да проверя дали съм успяла (моя док вече си беше тръгнал). та влизам аз с конкретен въпрос:
-знам че сутринта имах фоликул в дясно. направих какво ли не за да го спукам. бихте ли проверили дали съм успяла.
жената ме погледна с доста добър вагинален уз и заключи:
- в ляво има жълто тяло и аз мисля че сте бременна...
аз така 8O
-даже така като гледам почти съм сигурна че е момче - "лекарката"
аз още по така 8O. преглътнах на сухо няколко пъти и отново попитах какво става от дясно все пак. та ми бе отговорено че в дясно действително има неспукан фоликул но той е там от поне 3 мес и не е от значение в моя случай. това беше преди повече от 6 мес. нито бях бременна, нито беше момче много ясно.
та отново - не е важна само апаратурата.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #3 -: Февруари 04, 2007, 22:42:58 pm »
  :oops: Тесс,извинявай,че ползвам твоята тема,но имам същият въпрос,отнасящ се за Варна.
Момичета,какво ще кажете?Давайте препоръки! :ask:В Майчин дом,при доц.Маркова фоликулометрията минава ли по Здравна каса?
« Отговор #4 -: Февруари 04, 2007, 23:08:53 pm »
Мисля, че в МД не работят със ЗК, но може и да бъркам. Защо не се обадиш да ги питаш?
*
« Отговор #5 -: Февруари 04, 2007, 23:23:04 pm »
лили,
ако знаеш какво и мисля на тази "лекарка" :twisted:
То бива некомпетентност, бива объркване, ама пък чак бебе да види, че и пол да определи на нищо не прилича! Пък как ти е подействала на психиката не ми се мисли! Ужас! :bighug:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #6 -: Февруари 05, 2007, 05:31:43 am »
Цитат
Здравейте,

бихте ли ми препоръчали гинеколози с хубави апарати в центъра на София

В центъра на София се сещам за  МЦ "Лора" на Позитано, срещу входа на съдебната палата и за поликлиниката до Министерство на земеделието. Лично аз не съм ходила там, но имат  апартура . За гинеколозите поразпитай.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #7 -: Февруари 05, 2007, 11:11:31 am »
ми лан, понеже сутринта бях ходила при моя си док знаех че фоликула е в дясно и има вероятност да се задържи. беше подминал 20 мм и беше късно за прегнил. та опитах да го спукам по старомодния начин. нямах търпение да чакам до другия ден да се видя пак с моя си док та така на път реших да проверя. всъщност не се трогнах от глупостите на тая идиотка. много се смях даже. ултра, заека и джам даже се смяха с мене.
най-лошото и опасното в случая е че някоя друга ще й повярва. опасна е тая верно.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #8 -: Февруари 05, 2007, 11:56:40 am »
Относно МД във Варна-има няколко лекари там които работят по ЗК но Маркова не е от тях.За повече информация можеш да влезеш в сайта им.Мисля че адреса беше:www.maichindom-varna.com
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #9 -: Февруари 05, 2007, 19:57:13 pm »
Относно МД във Варна-има няколко лекари там които работят по ЗК но Маркова не е от тях.За повече информация можеш да влезеш в сайта им.Мисля че адреса беше:www.maichindom-varna.com
:thankyousign: :balk_21:
*
« Отговор #10 -: Февруари 05, 2007, 22:59:52 pm »
благодаря, лейди! записах час за утре при Владимиров да каже каква е хавата и после ще видя. Проблемът ми е, че ако излизам от работа трябва да давам обяснение, а не ми се казва истината....

а и друго си е да чуя препоръка от вас! :balk_81:
« Отговор #11 -: Февруари 06, 2007, 15:25:55 pm »
Цитат
Здравейте,

бихте ли ми препоръчали гинеколози с хубави апарати в центъра на София

В центъра на София се сещам за  МЦ "Лора" на Позитано, срещу входа на съдебната палата и за поликлиниката до Министерство на земеделието. Лично аз не съм ходила там, но имат  апартура . За гинеколозите поразпитай.

Лейди, значи за МЦ Лора - има (поне миналата година по това време беше така) 2 АГ кабинета, като единия беше с КОРЕМЕН УЗ, нямаха вагинален... Точно там една от докториците ми заяви, че имам сраствания на тръбите гледайки ме на коремен УЗ.... Ааа, да, и съм имала гъбична инфекция без микробиология....

Та да си кажа честно - Тес да си помисли и да разпита подробно, пък тогава да ходи....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!