0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Д-р Александров Варна
« -: Февруари 03, 2007, 20:34:44 pm »
Здравейте, момичета! Можете ли да ми помогнете с мнение за д-р Александров от Варна, който преглежда в Клиника Кисьови.Препоръчаха ми го след горчив опит от варненски гинеколози
*
Re: Д-р Александров Варна
« Отговор #1 -: Февруари 04, 2007, 00:39:51 am »
въобще не се замисляй, аз правих лапаро при него.невероятен е!един от малкото който не гледа на тебе като на златна мина!
« Отговор #2 -: Февруари 04, 2007, 09:50:29 am »
Здравей напълно подкрепям мнението на Мимка.Във Варна едва ли ще попаднеш на по-добър док.във всяко едно отношение,но ти като се срещнеш с него сама ще го разбереш.Успех
*
« Отговор #3 -: Февруари 04, 2007, 10:01:01 am »
Изключителен доктор и много добър човек!
*
« Отговор #4 -: Февруари 04, 2007, 11:04:30 am »
Присъединявам се към мнението на останалите момичета!  :D
« Отговор #5 -: Февруари 04, 2007, 11:32:36 am »
И аз подкрепям мненията на момичетата. Ще добавя само,че е изключителен специалист и човек.
*
« Отговор #6 -: Февруари 04, 2007, 12:46:03 pm »
не се колебай и аз подкрепям мнението на останалите момичета
« Отговор #7 -: Февруари 04, 2007, 12:57:41 pm »
Сърдечно Ви благодаря момичета за бързите отговори ще се срещна с този д-р
*

tanita_3

« Отговор #8 -: Февруари 09, 2007, 11:39:39 am »
Момичета който е ходил при него нека напише по подробно:как минава прегледа,колко струва,носят ли се предварителни изседвания,има ли чакане в частния кабинет?Колко дни се отделят за първоначален преглед и изследвания и колко пари?благодаря ви предварително
« Отговор #9 -: Февруари 09, 2007, 12:33:21 pm »
Докторчето е №1. Страшно добър специалист. Знае си работата човекът, нищо , че е млад, май има доста натрупан опит. Занимава се предимно със стерилитет. Освен добър специалист е и страхотен човек. Предразполага те , разбира те и никога не дава празни надежди.Ако може да помогне дава всичко от себе си. Но не се надявай всичко да се оправи с магическа пръчка , той все пак не е магьосник , а обикновен човек като нас.
 Първият преглед при него/поне при мен беше така/ е във вид на консултация. Ако не се лъжа ми взе 15 лв. Не се чуди , ако не те прегледа-той така практикува.
Не е необходимо да носиш изследвания и прочие. Той ни назначи изследвания/или по скоро аз си ги изпросих/. Той все ми повтаряше да не бързам и да не се стресирам допълнително. При второто ни посещение правихме спермограма- прави се на място в клиниката- цена- 20 или 30 лв. /не помня точно/. В момента чакаме да стане чудо , ако не стане, май месец ще проверяваме състоянието на тръбите с лапароскопия/ дано не стигна до там/.
Препоръчвам ти го горещо. :D
Дано останеш доволна и да ти помогне.
Успех!
« Отговор #10 -: Февруари 09, 2007, 12:49:19 pm »
   Когато ходих при него,също не ме прегледа.Обясних му всички болки и притеснения които имам и той също ми обясни на прост език как стоят нещата. Обясни какво ,как и колко време трябва да мине и вече тогава да се заемаме по сериозно.Моят случай е такъв.  :P Чесно казано бях много приятно изненадана,защото очаквах да се съблека и хайде...това така,онова така и да се започва с някакви лекарства и лечения.Разговорът протече бих казала приятелски,без да имам притеснения.Също така,сумата която ми взе за консултацията,беше невероятно ниска всравнение с другите гинеколози!
  Пожелавам ти успех! :P
*
« Отговор #11 -: Февруари 09, 2007, 12:54:15 pm »
Наистина д-р Александров е пич,за това спор няма! :)
Но не съм съгласна с  baby_plam4o, затова че не се носят никакви изследвания,преди три дни бях там и те моля да не подвеждаш останалите момичета!Каквито изследвания имате,носете ги!
Много внимателен и обеснява всичко подробно,няма 6 5 при него,много се радвам че има още такива доктори,защото бях изгубила надежда за такива.Не е вярно че не преглежда,да водите разговор,но всичко както е по реда си,все пак не ходим там да пием кафе!Относно спермограмата,може и в клиниката да се даде материала,може и от вкъщи,цената на изследването е 20лв.Док сам си преценява какви изседвания трябва да се направят съответно на мъжа и на жената и ви казва,няма кво да просите  :D!Всички изседвания които трябва да се правят зависят изцяло от случая,при всички е индивидуално,предварително около 10 дни си записах час и си чаках реда!:)

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
« Отговор #12 -: Февруари 09, 2007, 13:28:58 pm »
Подкрепям написаното от момичетата относно Д-р Александров. :) Аз също съм негова пациентка и през май сме планували лапароскопия.

« Отговор #13 -: Февруари 09, 2007, 13:41:33 pm »
  Алката,аз лично за себе си съм написала ,че моят случай беше такъв и док прецени че не е нужно да ме преглежда за момента.Най малкото пък в болница ще отида да пия кафе 8O.Това го написах,защото в самото начало ми се стори странно ,на мен лично. Ако някой го интересува,защо не ме е прегледал да ми пише на лични и ще обясня,но никой не е казал,че той не преглежда.  :wink:
*
« Отговор #14 -: Февруари 09, 2007, 14:44:03 pm »
peroshinka ако ми прочетеш поста,ще разбереш че това което пиша не се отнася за теб! :D

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
« Отговор #15 -: Февруари 09, 2007, 14:50:24 pm »
  Да ,видях още преди да пиша,че моето име не е споменато,прочетох го!  :D
*
« Отговор #16 -: Февруари 09, 2007, 22:57:06 pm »
И аз съм на мнение ,че е добър доктор.Направо завиждам на момичетата от Варна,че имат такъв човек близо до себе си.Не му мисли и се консултирай с него.От Видин се вдигнах за да се консултирам с него.
« Отговор #17 -: Февруари 11, 2007, 23:33:30 pm »
Аз също съм пациентка на д-р Александров. Правила съм лапероскопия при него, а след това и ICSI в неговия екип.
Лаперото го направих поради хидросалпингс, който ясно се видя при цветна снимка на тръбите. Интересното при мен беше, че имах и срастване вътре в матката, което също се видя при цветната снимка. Но го видя единствено д-р Александров! Преди това се консултирах с двама лекари, светила в областта на стерилитета /единият от Варна и другият от София/, но никой не спомена за срастването в матката.
Последва хистероскопия, ICSI и сега съм бременна!
От цялото си сърце благодаря на д-р Александров!

« Отговор #18 -: Декември 24, 2013, 19:22:50 pm »
Здравейте на всички,които се двоумят дали да посетят док.Александров.Бих желала да споделя опита си.В началото на април 2013г направих цветна снимка и се установи ходросалпингс в лявата тръба и едва забележима пропускливост в дясната.В края на април док. ми направи лапароскопия,като се оставих в негови ръце,по-точно след като той ме отвори и види на живо да прецени ситуацията,дали да прекъсва и двете тръби или да направи пластика,ако е възможно.И така резултата беше лява прекъсната,дясна с пластика,множество почистени сраствания.Септември в начало нова ЦС и резултата беше,че тръбата се е запазила.Бяхме приготвили пари октомври да правим ин витро,чакахме да ми дойде МЦ и той просто не дойде.За наш огромен късмет сега чакаме бебе.Вече съм в 4-тия месец.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #19 -: Декември 24, 2013, 21:25:26 pm »
Прекрасна новина Дидонче,такъв е д-р Александров... Чудесен!
Спокойна бременност и хубаво здраво бебе на финала!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън