Милички, много ми стана криво днес и добре че сте ми вие и има с кого да споделя и да ми олекне:
За лапарото ми дадоха 40 дни болничен, от които последните 20 дни си ходих на работа. Не си взимах пълната заплата заради болничния, догодина като смятат премиите ще ми приспаднат един месец, дето не съм се водила на работа, но утешението ми беше, че имаме застраховка на персонала, и като сме болничен ни плащат определена сума на ден, а за по-сериозни боледувания и операции плащат и лекарства и т.н.
Как се почувствах днес, като получих отказ от ЗК Орел ...
Договорът го бях чела 2 пъти, и нищо не се казваше за стерилитет (изключват се примерно бременност, аборти, стоматологична помощ и т.н.). Обаче, в общите условия турили с малък текст, че не покриват лечение на безплодие!
Отгоре на всичко, получих доста унижителен факс, в който пишеше: "Сорим, вие имате първично безплодие, пък ние за такова нещо не плащаме"... Добре поне че колежката от УЧР го взела от общия факс и ми го донесе дискретно.
Така де, тия с (първичното) безплодие да го духат... (с извинение). Егати обществото!
Благодаря, че ме прочетохте!
Майната им на парите и продължаваме напред, нали?