Здравейте отново, благодаря на момичетата, които ме подкрепиха преди снимката! За мое голямо учудване мина почти безболезнено. Дори и болка не е точната дума, по-скоро силно неприятно чувство, някакво напрежение, издуване. Наистина взех успокоително, но-шпа и обезболяващо, но ми се струва, че можеше поне без едно от тях.
Както и да е, рентгеноложката каза, че е добре, че съм се приготвила превантивно за да бъде по-спокойно и добре за всички.
Kokodi, благодаря ти за куража! Относно самата снимка при проф. Налбански, наистина я направи за секунди, професионално и без никаква болка. Като човек е стресиращ, на моменти доста груб. На мен специално ми го препоръчаха за лапароскопия /каквато и най-вероятно ще ми се наложи да направя/, като специалист с опит най-вече в тубарния стерилитет, което до колкото разбрах означава проблеми, основно свързани с тръбите. Цветната снимка се заплаща, лапароскопията ми каза, че се поема от здравната каса. Аз лично, ще се престраша и ще пренебрегна грубото му отношение.....и ще се доверя на лапароскопските му способности.
Макар, че силно се надявам ако може да не се стигне до там.....