Момичета мили , чак сега видях колко много поздрави съм получила!!!Извинете ме , че не съм ви благодарила по-рано. но не ми остава никакво време! Имам си сладки занимания и ви пожелавам на всички, които се заборят да постигнат щастието, много скоро да го изпитате!
Аз не съм се научила да слагам снимки и за това ще се забавя с тях!!
Някоя от вас , мисля че
ULTRA, ме е помолила да разкажа за ИКСИ-то,макар че повечето от вас помнят моя случай! Дано да не ви досадя, но ще разкажа на бързо:
1година и половина ходене по лекари , в последните 5 месеца се разбра , че сме с мъжки фактор! Направихме две инсета, но пак недостатъчно сперматозоидите и така се стигна до ИКСИ, като се доверих на док Стаменов, че и с множество инсета няма да се получи! За наше щастое голямо то беше успешно и всичко покрай него беше много вълнуващо, и малко изнервящо разбира се!! И после бременноста беше малко проблемна>>>>>>>>>>>> зацапване до 12 г.с., множество лекарства,тук в Русе е задължителен и серклажа, след това започнаха много ранни контракции и само Генипрала ме спасяваше от тях и го пих до края! И на края планово секцио, което е като всяка операция, малко по-трудно се въстановяваш, но като помислех за "слънцата " и грейвах!Михаелка не проплака при раждането и беше за 6 часа с кислородна маска, Ники проплака , но и двамата бяха в ковиози за 6 дни, заради теглото! Бяха и на някакви антибиотици, заради които ни държаха в болницата, за да могат да ги платят на болницата(от клиничната пътека)! И така до ден в който се пребрахме и започнахме да си се гледаме, че чак до днес с болезнените колики:(((((((
Дано само са живи и здрави всички дечица,и дано тази година зарадва всички вас с по едно, две, три такива!!!!!