0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Mнение за Д-р Ганева от клиниката на Щерев
« Отговор #20 -: Април 06, 2007, 10:20:40 am »
Смени я!
Сигурен резултат едва ли някой ще ти гарантира, но има много по-добри специалисти, които ще ти помогнат много повече за постигането на резултат.

*
« Отговор #21 -: Април 06, 2007, 11:25:39 am »
Аз съм много разочарована от Ганева-тя ми изгуби 2 години и не разбра ,че съм с намален яйчников резерв и хидросалпингс на лявата тръба.Просто съм смазана!Тя тотално ми намали възможността да имам мои деца!
*
Re: КОЙ ПОЗНВА Д-Р ГАНЕВА ОТ КЛИНИКАТА НА ЩЕРЕВ?
« Отговор #22 -: Април 06, 2007, 11:27:54 am »
Лали, и ти ли си опарена от Ганева?
Пиши ми моля те какво е станало?
*
« Отговор #23 -: Април 06, 2007, 11:43:01 am »
Друго, което ме дразнеше в клиниката на Щерев беше, че сестрите постоянно влизаха и излизаха от стаята, където преглеждаше
Ей това и мен ме дразнеше, въпреки че ходих при д-р Юнакова. Според мен малко притупват всички процедури - нещо като политика на клиниката, да не правят всички изследвания на пациентите, защото така се губело време и пари (отговориха ми на анонимен мейл, затова и на вас казвам) Може би наистина на различните хора помагат различни лекари, дано да намерим нашите лекари, които да ни помогнат да имаме деца!
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #24 -: Април 06, 2007, 19:56:09 pm »
Аз я харесах. :lol: Но аз ходих малко в клиниката. После се преместих в друга.
« Отговор #25 -: Април 09, 2007, 20:47:13 pm »
 Здравейте!
 И аз си записах час за преглед при д-р Ганева за 13 април (този петък). Ще бъда много благодарна на всеки, който ми каже дали си струва да се ходи при нея.
 Лали, защо си се преместила в друга клиника? Ако не е тайна де...
 Някой може ли да ми препоръча добър специалист от клиниката на д-р Щерев? За първи път ще ходя там...
 Благодаря!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #26 -: Април 09, 2007, 20:50:49 pm »
Защото имаше малко хаос, не се спазваха часовете. Освен това ми предложиха инсеминация, пък аз си мислех, че ще забременея естествено. Като в крайна сметка може би се оказаха прави. Добри са лекарите.
*
« Отговор #27 -: Април 10, 2007, 09:59:02 am »
Може би са добри... но със сигурност има и по-добри, или поне по-методични.
Моята препоръка е да внимавате с Ганева - със сигурност разбира от някои неща, но съвсем не от всички. Иначе е много любезна, ако това е критерий...

*
« Отговор #28 -: Април 11, 2007, 08:29:46 am »
Аз ходих няколко пъти при нея и не останах с лошо впечатление.Внимателна е,обяснява. На мен ми откри киста, която трябваше и други лекари преди това да видят,за това до известна степен съм и благодарна, че можах да я оперирам на време. Ако трябва да отида в Щерев сега, пак ще си запиша час за нея. Но това е мое мнение.
*

slavissh

« Отговор #29 -: Февруари 04, 2009, 22:50:41 pm »
zdraveite momicheta az sqshto se zapisah pri d-r Ganeva n vse oshet ne  mi e doidel deniat na sreshtata ni mn, sam razvalnuvana zashtoto cheta i polojiotelni i otricatelni mnenia za neia no dnes opredeleno prochetoh poveche otricatelni mnenia i malko sam pritesnena shet otida pri neia zashtoto taka i li inache sam zapisana pak ste vidim kak shet se razviat neshtata az sam s 7 godishen srerilitet i veche mi pisna ot vsiakqkvi lekari  nadiavam se i az da pisha sled tva polojitelni mnenia za neia uspeh na vsichki Bog dano se smili i nad nas da ni dadfe po edna rojba na vsichki ,a iskah da popitam znaeli niakoi veche neshto za bezplatnoto invitro kakqv e reda i kak shet stava zapisvaneto ako niakoi znae neshto molia pishete shet bqde ot polza na mn, hora  s uvajenie kam vsichki slaviana

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Февруари 04, 2009, 22:56:49 pm от evro »
« Отговор #30 -: Февруари 11, 2009, 00:43:21 am »
Здравей,
По мое мнение, наистина на различните жени им помагат различни лекари, така се случва просто.
Аз попаднах случайно на Д-р Ганева. Прегледа ме, видя резултатите ми от цветната снимка и каза че съм за изолиране на тръбите и ин витро. Каза да не губя време. Може би не ми хареса прогнозата и, че иначе няма да стане, но все пак наистина е прекалено категорична в действията. Видях и от другите коментари, че праща под ножа и за ин витро направо от вратата.
Прецени си, но не изпускай консултацията, всяко мнение е полезно.
Успех!!!
*
« Отговор #31 -: Май 29, 2009, 18:29:56 pm »
моята ендокриноложка ми препоръча д-р Ганева и в края на април бях на преглед при нея. на база това което и разказах, няколко снимки на поликистозни яйчници, и резултати от преди 2 години ми сложи диагноза стерилитет.  8O направо бях като шашардисана и такъв рев му ударих като излезнах от кабинета. прегледа ме , каза ми че нямам овулация и че се налага да се прави стимулация.
януари месец спрях с противозачатъчните и до април имах цикъл през 10 дни та отидох там с мисълта че тази лекарка ще ме наблюдава(да ме прати на изследвания, да ми каже да следа БТ) и регулира цикъла за да можем спокойно да си бебеправим. а тя така ме застреля от вратата.
« Отговор #32 -: Май 30, 2009, 22:37:31 pm »
АЗ съм пациентка на д-р Ганева от близо 5год.
Имам едно неуспешно ин витро после последва замразен трансфер който приключи с извънматочна бременност последва лапароскопия за изолация на тръбите и следващо ин витро в момента чакаме нашите близнаци.Тя беше плътно до мен и като лекар и като приятел.За мен това е моята лекарка тя ще ми прави и секциото.
БЛАГОДАРЯ д-р Ганева че ми помогна да стана майка след 10год. чакане.
« Отговор #33 -: Април 26, 2011, 11:44:59 am »
Дойде време и аз да се похваля с добра вест-благодарение на най-добрата и лъчезарна д-р Ганева.Забременях от първи опит при нея,а два преди това в същата клиника, но при друг лекар.Направи ми необходимите изследвания и ми промени протокола на стимулация и съответно резултата е налице.Това е лекар,който за миг не изгуби самообладание въпреки състоянието ми и проблемите по време на стимулация.Приложи най сигурните методи-съобразно случая вкл.и асистиран лазарен хетчинг-като за финал за по-сигурна имплантация.Просто искам да кажа,че при нея нещата винаги се получават та макар и не от първи път,много неша не зависят и 100%от тях.
« Отговор #34 -: Май 08, 2011, 23:24:25 pm »
Ако може тези дето са НЕдоволни от д-р Ганева и клиниката като цяло, да напишат нещо и в темата "Ето и нещо отрицателно за клиниката на Щерев".
Аз изразих отрицателно мнение , и повечето форумки ме нападнаха.
*
« Отговор #35 -: Май 24, 2011, 11:10:44 am »
Благодарение на Др Ганева и на ембриолог Ирена Антонова имам дете! Поклон пред тях!!!!
Преди това загубих надежди, мечти, нерви, сълзи, пари при други софийски лекари!
Благодаря ти Господи!
Благодаря д-р Ганева!
« Отговор #36 -: Май 26, 2011, 07:24:22 am »
Благодарение на д-р Ганева след 10год.чакане имам двама юнака.
Поклон пред нея  :balk_81:
« Отговор #37 -: Януари 05, 2012, 14:45:30 pm »
Благодарение на д-р Юнакова и д-р Ганева и целия екип на клиниката се родиха моите близнаци.
« Отговор #38 -: Януари 09, 2012, 19:50:16 pm »
Благодарение на д-р Ганева след 12 годишен стерилитет се роди моето слънчице.Благодариме и от все сърце-това е лекар с голямо сърце.
« Отговор #39 -: Април 20, 2013, 18:45:02 pm »
след шест години ходене по мъките се сбъдна и моята мечта да чуя думичката Мамо.благодаря на д-р Ганева и на целият екип на клиника Щерев че ме накараха да повярвам че по Коледа стават чудеса.