Ето как се слу4и:
Аз не вярвах 4е ще родя в на4алото, прекалено хубаво ми се струваше 4е забременях от 1во инсе, спрягах условно глаголите "ако родя" и тн; 4етях книгата ми за бременни само до седмицата в която бях и нито ден по нататък - от страх. Но след като видях 4е бременността не е извънмато4на, 4е на 6та седмица имаше сърде4на пулсация, аз се успокоих, повярвах. И ето на 12.01.07 летях за да измина 550те км, които ме деляха от Моята лекарка, за да 4уя 4е вси4ко е наред, в 4акалнята избирах в каталог дрехи за бременни, даже мебелите за стаята на беб4о. И тъкмо поздравявахме с мъжа ми лекарката за добре свършената работа, когато тя погледна екрана и каза- работата не е добре свършена, бременността е спряла да се развива преди 1 седмица. Аз не разбрах веднага, само си казах "край", мъжа ми 5 мин по-късно попита"моля?" , а тя продължаваше -има ембрион, има плацента, но сак4ето е сма4кано, по4ти се е отлепило. Аз бях в шок, по4ти нищо не казах, не питах, мъжа ми ме гледаше да не ми стане лошо, не ми стана - аз не осъзнавах нишо; на излизане от кабинета загубих вси4ки карти, документи с портфейла ми.
После стана още по-страшно : кръвта не поти4аше, мислех 4е лекарката лъже, 4е ембрион4ето се е зака4ило за мен, 4е иска да остане, а не може да се развива, сърцето ми кървеше...
Така 5-6 дена, накрая отидох в болницата, да провокират аборта с лекарство, каква ирония на съдбата. Лекаря в болницата, потвърди диагнозата, но видях как слуша сърде4ния ритъм, не попитах дали има, не можах - избухнах в рев. Добре 4е оше съшата ве4ер, преди да взема лекарството, кръвта поте4е наистина, щото в болницата бяха написали "вероятно" спиране на бременността, съмнението шеще да ме убие.
После последваха болките, нямах сили дори да извикам мъжа си, за минути ме обливаше като вода потта от болките, но ми беше все едно... вшЕРА бях пак на преглед, вси4ко е излязло, няма да има киуртаж поне.
Това е , преди 2,5 седмици бях силна, вярвах в себе си имах амбиции, сега съм празна, с4упена, ревяща, страхлива...
Лутам се между "Бог дал Бог взел" и "Колко още изпитания, докога?"
Опитвам се да се отдам на работата, много съм доволна, но е достатъ4но да 4уя "мамо" ОТ телевизора, за да ми прокърви пак сърцето...
Благодаря ви мили4ки, за това 4е се радвахте с мен, не съжалявам за ада през който минавам, поне 7 седмици бях щастлива, бях бременна...