0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
преглед по време на цикъл
« -: Януари 30, 2007, 15:48:01 pm »
здравейте  мили момичета моля ви ако някой е имал преглед по време на циакъл да ми напише  как протича имам кисти ина двата яйчника  и доктора ми каза даотида на следващия преглед в дните на М много се притеснявам как  ще ме преглежда
Re: преглед по време на цикъл
« Отговор #1 -: Януари 30, 2007, 15:51:09 pm »
Ще те преглежда с вагинален УЗ. Нищо необичайно няма. През първите дни от цикъла най-добре се вижда състоянието на яйчниците, вкл. липсата, наличито и големината на кистите. Вземи си интимни кърпички и непосредствено преди прегледа се почисти.
Успех!
*
« Отговор #2 -: Януари 30, 2007, 15:55:18 pm »
здравейте  мили момичета моля ви ако някой е имал преглед по време на циакъл да ми напише  как протича имам кисти ина двата яйчника  и доктора ми каза даотида на следващия преглед в дните на М много се притеснявам как  ще ме преглежда
Не се шашкай няма да си първата.Прегледа минава нормално,защото първо докторите са свикнали с всичко,второ предполагам иска да види дали имаш задържан фоликул.Поне при мен така беше,защото в противен случай не може да започне стимулацията.Какво си предприела за момента?
« Отговор #3 -: Януари 30, 2007, 16:05:58 pm »
второ предполагам иска да види дали имаш задържан фоликул.
monika е писала, че има кисти и на двата яйчника - тях иска да огледа док.
*
« Отговор #4 -: Януари 30, 2007, 16:10:12 pm »
Никакъв проблем, преглеждали са ме много пъти в цикъл. Прегледът протича както, когато не си. Няма за какво да се притесняваш.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #5 -: Януари 30, 2007, 16:23:31 pm »
съветът за мокрите кърпички е уместен и не се претеснявай, това е рутина при докторите и няма мясот за притеснение. успех. :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #6 -: Януари 30, 2007, 17:11:57 pm »
На мен днес докторът също ми каза да отида следващия път на преглед по време на менструалния ми цикъл, което доста ме стресна, защото до сега не са ме преглеждали по това време. Та моя въпрос е - може ли преди това да се направи вагинална промивка с дамски душ или това може да повлияе на резултата от прегледа?
« Отговор #7 -: Януари 30, 2007, 17:28:08 pm »
Няма да повлияе, но доколкото знам е вредно да се прави вагинална промивка по време на цикъла.
*
« Отговор #8 -: Януари 31, 2007, 10:47:29 am »
мого ви благодаря момичета за съветите и успокоението доста се бях  шашнала :bighug: :bighug: :bighug:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #9 -: Януари 31, 2007, 21:34:35 pm »
1...прегледа по време на цикъл  не е нищо страшно :D
2... ваг. промивки без лекарско предписание са противопоказни, и абсолютно забранени по време на цикъл!!!!
*
« Отговор #10 -: Февруари 01, 2007, 09:56:27 am »
Благодаря ви adi и Лекси за отговорите. Не знаех, че е вредно по време на цикъл да се правят промивки и няма да направя такава.