0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
Re: Първи преглед при Стаменов
« Отговор #80 -: Юни 05, 2007, 16:34:46 pm »
на преглед всичко е ок изследванията и хормоните ми са супер и аз незнам дали са видели нещо но имам снимка отпреди 3 год на която се вижда уж че едната ми тръба е запушена ,незнам
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #81 -: Юни 06, 2007, 00:04:50 am »
Здравейте момичета,искам да попитам каква е разликата между едновременните изследвания и постепенните?
най-вече цената. в единия случай си плащаш всичко на куп, а в другия на части. има значение естествено и цикъла за някои от изследванията.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

merr

« Отговор #82 -: Юни 11, 2007, 18:04:45 pm »
Здравейте на всички, от няколко места чух мн. добри отзиви за д-р Стаменов и тъй като от около две години ходене по лекари резултатът е нулев, реших да си запиша час...От клиниката ми отговориха, че най-ранния час, който могат да ми дадат е средата на януари 2008г??????Честно казано ми прозвуча като подигравка и се почуствах много гадно...нормално ли ви се вижда да ти записват час след половин година?
« Отговор #83 -: Юни 11, 2007, 18:12:53 pm »
Не е подигравка. За съжаление пациентите са много и заради това се налага да се чака за час толкова дълго.
Добрата новина е, че когато станеш пациент на клиниката, няма да ти се налага да чакаш толкова дълго  :D

lb2f
*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
« Отговор #84 -: Юни 12, 2007, 08:20:00 am »
наистина графика им е препълнен на мен също неможаха да ми дадът по ранен час за лапаро от септември имат записани по 2-3 на ден ,но мила това да не те притеснява ориентирала си се добре за лекар ,не се отказваи
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #85 -: Юни 14, 2007, 08:10:50 am »
Наистина звучи стресиращо час чак за януари. Но само тези от нас, които са пациенти на д-р Стаменов и клиниката, знаят колко хора търсят помощ там. Но сега се замислям за следното. Какви късметлии са момичетата /между тях и аз, макар и на по-късен етап/, които откриват навреме сайта Зачатие, след това се записват за час при д-р Стаменов/или някой друг добър специалист по стерилитет/, и започват борбата за своите така чакани бебета. Да, може да ти се наложи да чакаш половин година, но поне знаеш, че си избрала верния път и доктор. Ами какво беше преди? Като се сетя по колко лекари съм ходила и съм се лутала 3 - 4 години и чак когато открих Зачатие, разбрах за д-р Стаменов, за профилираната му работа, за възможностите при нас, затова, че причината за стерилитета беше друга и тя може да се преодолее с новите АРТ методи....и така мога да пиша дълго. За всяко нещо си има път и време, а от нас се иска да сме търпеливи и да вярваме, че ще успеем!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #86 -: Юни 25, 2007, 10:54:18 am »
За всяко нещо си има път и време, а от нас се иска да сме търпеливи и да вярваме, че ще успеем!
наистина ще успеем, само трябва воля и вяра. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #87 -: Юни 25, 2007, 16:17:57 pm »
Само да вметна, че преди 2 дена записах час за моя приятелка за първоначален преглед при д-р Стаменов за 12 февруари! Подкрепям Касси с 2 ръце, чакането си заслужава, на всеки пожелвам докато чака да станат нещата по естествен път!
Аз също открих д-р Стаменов посредством Зачатие и цял живот ще им бъда благодарна за това. За него е малко да се пише!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #88 -: Юни 25, 2007, 17:49:10 pm »
Леле... Аз мислех на есен пак да ходя за поредното инсе 8O Дали ще ми дадат час чак за догодина? Все пак не е първичен преглед, а 4-та инсеминация при тях.

*
« Отговор #89 -: Юни 25, 2007, 17:54:25 pm »
Бебе, не се притеснявай. Старите пациенти нямат проблем с часовете. Около седмица - 10 дни преди това трябва да звъннеш.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #90 -: Юни 26, 2007, 15:42:42 pm »
Бебе, не се притеснявай. Старите пациенти нямат проблем с часовете. Около седмица - 10 дни преди това трябва да звъннеш.
Мерси, White :balk_21:

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #91 -: Юни 26, 2007, 15:59:06 pm »
Мдааа и аз звъннах за час на 23 юни и ми казаха, че първият свободен е за 12 февруари 2008-а. Аз се стресирах и казах, че малко ще си помисля дали да го "взема". Само след не повече от 5 мин. размислих и звъннах отново, но вече ми предложиха час за 19.02. (Роби, май ти си ме изпреварила за 12-ти :wink:) Та записах го, де, но сега се чудя какво да правя. За д-р Владимиров има часове още за септември. Бих чакала по принцип, но не ми се иска да пропуснем шанса си догодина през здравната каса понеже сме за икси и работата е ясна, а докато ме изследват току виж изчерпали мизерните средства, които отделят.. Не знам какво да правя :?

*
« Отговор #92 -: Юни 26, 2007, 16:05:37 pm »
Можеш да отидеш в клиниката в началото на 2008, когато почне прием от касата и да си вземеш списък с необходимите изследвания. Така до 19.02 ще си направила голяма част от тях и ще ти остане само да ги подадеш.
Важно е да откриеш своя екип, 6 месеца не са от огромно значение.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #93 -: Юни 26, 2007, 16:07:10 pm »
Цитат
6 месеца не са от огромно значение.
да, бе да :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #94 -: Юни 26, 2007, 16:13:22 pm »
Да, Уайт, права си. Може и така да направя, но за съжаление и евро е права- 7 месеца не са без значение :D А може би Владимиров е моят лекар.. Не знам..

*
« Отговор #95 -: Юни 26, 2007, 17:44:49 pm »
Да, Уайт, права си. Може и така да направя, но за съжаление и евро е права- 7 месеца не са без значение :D А може би Владимиров е моят лекар.. Не знам..

ами защо не провериш? :)
ако не ти хареса Владимиров, часът ти за стаменов е запазен така или иначе.
аз направих така, защото отзивите и за двамата са прекрасни и не знаех кого да избера - записах си час и за двамата (при стаменов с месец по-късно), посетих ги и си избрах.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #96 -: Юни 27, 2007, 12:40:53 pm »
Да, Пипи, смятам така да направя пък ако Владимиров ми хареса просто ще освободя часа за Стаменов за да може някоя друга сладурка да го ползва и готово.  :D

*
« Отговор #97 -: Юни 27, 2007, 12:52:23 pm »
успех! а като ти дойде часа за стаменов, може вече да си надула тумбачето :wink:

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #98 -: Юни 27, 2007, 15:06:05 pm »
успех! а като ти дойде часа за стаменов, може вече да си надула тумбачето :wink:
Дай Боже! :)

*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #99 -: Юни 28, 2007, 10:48:21 am »
Дай Боже, наистина :lol: