Ъъъъ, аз май се позагубих напоследък.
Вени, честито ви изправяне! :lol:Ей сега започна цялата къща да ходи
Мари, аз имах същите пъпки каквито ги описваш по корема. И адски много ме сърбяха! Точно като ухапано от комар в началото-мънички ама супер гаднички
Или са от разтягането на кожата или както аз им казвам "нервички". Но сега нямам никакви вече
Стефи, добре, че вече си се оправила, но внимавай много, защото повтаря!
Дано Деската я подмине!
Момичета, ама много болни бебенца бе да му се не знае
Ние поне засега сме здрави. В сряда обаче ще се замъкнем до поликлиниката, че малкия не е нито мерен, нито теглен откакто се е родил! Все се разминаваме с педиатърките, а последно заради грипа отложихме консултацията. Даже противохепатитната не сме я сложили още
Но я да ви питам вас. Абе сблъсквали ли сте се с това явление, наричано "изчистване"? Едни пъпчици дето започнаха от челцето, после украсиха бузите, ама нещо взеха да се разхождат и надолу по вратлето и гръдния кош?! С гнойни бели връхчета.На всичкото отгоре първо завехнаха там от където бяха започнали, но от вчера са започнали да избиват пак
А, да, и нослето "хърка", обаче няма какво да чистя от него? Евентуално веднъж дневно пръскам Тонимер, но освен бебо да кихне няколко пъти, друг смисъл не виждам от това упражнение щото нищо не излиза. Иначе си е розов, няма температура жив и жилав - абе не изглежда нещо да му има и адски им се дразня на тия пъпки значи!