0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
има ли успели със замразени ембриони
« -: Януари 28, 2007, 21:18:28 pm »
интересува ме има ли успели момичета.един път съм замразявала и съм "фен" на метода.
след размразяване от 4 ембриона,единият вече не беше годен.
ще съм ви благодарна,ако споделите мнения.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: има ли успели със замразени ембриони
« Отговор #1 -: Януари 28, 2007, 21:35:10 pm »
Клио, аз не съм пробвала този метод, и за съжаление не познавам жена успяла по този начин. Това разбира се, не означава, че няма такива. Ти защо избра този медот и защо си фен? А там процента на успеваемост е по-малък, нали! И на мен ми е интересен този въпрос.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Януари 28, 2007, 22:05:36 pm »
Каси, при трансфера на замразени ембриони няма стимулация. Освен това може да се поработи върху удебеляването на лигавицата.
В бг-мамма пред време имаше момиче, забременяло с един единствен запазил се ембрион при размразяване. Така че надежда има.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #3 -: Януари 28, 2007, 22:34:08 pm »
Каси, при трансфера на замразени ембриони няма стимулация. Освен това може да се поработи върху удебеляването на лигавицата.
В бг-мамма пред време имаше момиче, забременяло с един единствен запазил се ембрион при размразяване. Така че надежда има.

Да, аз знам, че няма стимулация, все пак, нали имам едно ИКСИ, но не останаха за замразяване. Радвам се, че има успели, браво! Така си е, винаги има надежда!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #4 -: Януари 28, 2007, 22:39:06 pm »
Съжалявам, че не са ти останали. Все пак това е някакъв допълнителен шанс.
Нищо, този път ще е твоят успех. :lol:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #5 -: Януари 28, 2007, 22:47:31 pm »
   Лали, благодаря ти. Но донякъде и аз имам вина, но това е друг въпрос, а и вече минало, заминало.
    Дано всички успеем, защото го заслужаваме.
    Във всички случаи, темата е интересна.
                 Клио  :crossfingers:

*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
« Отговор #6 -: Януари 28, 2007, 23:20:43 pm »
Момичета, мисля/ако не греша/, че на НинаЕ бебенцето е от "сладоледче".
Дано се включи и тя.

Поздрави

ема2
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*
« Отговор #7 -: Януари 29, 2007, 09:39:34 am »
каси,аз съм фенка поради финансови съображения.все пак няма стимулация,плащаш около 350 лева за трансфера,поне при мен беше така.
скоро по новините даваха една американка родила след трансфер на замразен ембрион,като преди това банката с ембрионите е била отнесена от урагана катрина,и едвам са я намерили.
така,че явно всичко е възможно!
успех!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #8 -: Януари 29, 2007, 11:34:38 am »
Не знаех, че е толкова евтино. При второто ИКСИ и аз ще настоявам за замразяване. Клио, благодаря ти за информацията.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #9 -: Януари 29, 2007, 11:54:00 am »
Каси, отделно се плаща такса за замразяване и пазене.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #10 -: Януари 29, 2007, 14:56:36 pm »
Касси, при мен в стаята беше Миси, и на нея и замразиха 2 ембриона и струваше 200 лв. само не разбрах дали е по 100 лв. на ембрион или просто таксата е такава независимо от броя.
А и имаше един случай на жена забременяла сле 6 години замразяване и беше в 3-ия месец. Абе всичко е късмет - това е.

За съжаление и на мен не ми останаха за замразяване :(
*
« Отговор #11 -: Януари 29, 2007, 15:35:50 pm »
Различните клиники имат различна практика със замразяването.
При някой то е включено в цената на процедурата. При Стаменов е така.
Аз също имам голяма чуденка, какво да правя оттук нататък.
Имам 3 сладоледчета. Да си ги прибера ли сега или първо да направя още един опит ИКСИ на ново място?
Шансът със замразени е минимален, а психическото натоварване си е като при стимулирана процедура?
Какво въобще ще оцелее след размразяване?
Писано ли ми е да стане от замразен опит?
Толкова много въпроси, а нито един отговор...

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #12 -: Януари 29, 2007, 17:25:48 pm »
Е, Уайт, щом имаш замразени, първо връщаш тях - то се знае. Все пак използваш този минимален шанс, преди да продължиш нататък /ако се наложи/.
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #13 -: Януари 29, 2007, 22:20:05 pm »
всичко е въпрос на шанс.на снаха ми върнаха 2 "сладоледчета" и едното се захвана.за сега всичко е наред.понеже и аз съм в инвитро процедура много се надявам да ми останат за замразяване
*
« Отговор #14 -: Януари 30, 2007, 09:45:43 am »
Ами на мен ми останаха 4 ембриона, които замразихме. При Табакова се плаща отделно - 300 лв. за 6 месеца съхранение. Аз исках да ми ги върнат на 5-тия месец, защото всичко е без стрес, няма хормони, стимулация и т.н. Просто на върха на овулацията ги връщат. Аз бях много сигурна, че ще стане, въпреки малките "статистически" проценти. Оказа се, че им е скапана техниката, защото при размразяването нито един не оцеля!  8O Шока беше голям :x. Сега разбирам, че по-добре, че не е станало. Но тогава ровех из форума и намерих едно момиче, писало, че е забременяло от замразени при Щерев. Така, че моя съвет е не гледай процентите вероятност, това може да е твоя шанс, така, че го използвай преди да правиш ново ИНСИ. Успех и стискам палци! :balk_175:
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #15 -: Януари 30, 2007, 10:39:36 am »
Оказа се, че им е скапана техниката, защото при размразяването нито един не оцеля!  8O
Хм, защо си мисля, че и някой друг беше писал за проблеми при размразяването при Табакова? Ами като по тяхна вина не са преживели ембриончетата, не трябва ли да ти върнат парите - 300лв не са малко?

Кит кат, дано не ти се налага да замразяваш ;)
На всички момичета, независимо дали са със замразени или не ембриончета, пожелавам :bfp1:

*
« Отговор #16 -: Януари 30, 2007, 11:08:08 am »
Мерси, мацки.
От два дни съм в процес на размисъл.
До тогава мислех направо да се хвърля на нов опит, но започвам да се разколебавам.
Лошото е, че нямам никакво вътрешно усещане за нещата. Знам, че шансът със сладоледчетета е минимален, но се изключва до голяма степен човешкият фактор в процедурата. А аз си имам теория за нещата при мен и тя твърди, че именно в процесите, свързани с човешка намеса, е моят проблем.
Ще взема да опитам, пък да видим.
Стискам палци на всички.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #17 -: Януари 30, 2007, 12:36:41 pm »
Стискам палци на всички.
Уайт и аз ти стискам палци да знаеш :) Дано скоро се хвалиш с твоето сладоледче :bfp:

*
« Отговор #18 -: Януари 30, 2007, 13:49:50 pm »
Уайт, карай по ред  :D Задължително пробвай замразените и едва тогава пристъпвай към нов опит. Аз лично не вярвам на статистиките -може да е много голям шанса и процента успеваемост и аз да не успея /както и стана/, а може и съвсем малък да е процента и пак да се вместиш в него /което и ти пожелавам  :D/.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #19 -: Януари 30, 2007, 14:42:22 pm »
Стискам палци на всички.

Абсолютно, успех!!!

Бебе, как ще ми върне парите  :x там такива жестове са непознати!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!