Здравей!На мен два пъти са ми излизали такива пъпки.Точно каквито ги описваш.От първият път ,имам операция отдолу с 6 шева,защото е било обърнат косъм,който е растял навътре и се е образувала киста.Стигна се до операция,защото на външен вид не изглеждаше страшно и не болеше много.След време Хирурга като го видя и вика-е, заради това ли ще те режа!?
Обаче ,бая месце изряза,че и голямо желание имаше да ми го показва и гонеше майка ми из коридора и на нея да й го покаже,пък тя му вдигна скандал,защото и става лошо от такива неща
.Вторият път пак така,но този път както беше една пъпчица,изведнъж се наду много и страхотно болеше.Не може да се стисне,нито до се пробие,защото е дълбоко.Понеже правихме бебе,един доктор ме посъветва да си сложа дупенцето на домат там, през нощта.През деня да си слагам на марля спирт и риванол.За три дни изчезна това чудо!
Наистина се изумих.
Не искам да те плаша,но наистина трябва да вземеш мерки за да не се задълбочи проблема
И момичета искам да попитам и аз нещо,малко встрани от конкретната тема.Според вас кой е по-добрият вариант кола или бръснач.Питам,защото винаги са ми се обръщали косъмчета и попринцип се притеснявам да не стане пак някой гаф.Аз се бръсна,но искам да си правя кола маска по-добре е на вид,но много ме е страх да не стана цялата в пъпки?
Съжалявам,че стана така дълго!