0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

пъпка в областта на срамните устни
« -: Януари 28, 2007, 11:57:01 am »
Здравейте отново!първо се извинявам, ако питанката ми не е за този раздел и ще помоля администратора да я премести!Обезпокоена съм, тъй като вчера открих неголяма пъпка, като вид сляпа в областта на малките срамни устни-по лигавицата най отгоре...по миналата седмица бях на кола маска на триъгълника и се чудя дали е възможно да е от това!несъм имала необезопасен секс, поради което смятам че не е полово предавана болест...ще се радвам ако ме посъветвате какво да прави..
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: пъпка в областта на срамните устни
« Отговор #1 -: Януари 28, 2007, 12:10:07 pm »
Да не е бартолиновата жлеза? :?:
« Последна редакция: Януари 28, 2007, 12:16:54 pm от Lali »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #2 -: Януари 28, 2007, 12:13:08 pm »
Иди утре някой лекар да погледне. Най-вероятно е нещо безобидно, но няма как през мрежата да преценим какво е. :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #3 -: Януари 28, 2007, 12:19:50 pm »
Да не е бартолиновата жлеза? :?:

което какво ще рече.....
« Отговор #4 -: Януари 28, 2007, 12:20:42 pm »
Иди утре някой лекар да погледне. Най-вероятно е нещо безобидно, но няма как през мрежата да преценим какво е. :)
да зная, но докато отида имах нужда да чуя мнение:(другият ми проблем е че несъм доволна от сегашния си гинеколог и вече незная при кого да отида!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Януари 28, 2007, 12:53:20 pm »
merypopins на моята приятелка няколко пъти й се поевиха такива пъпки .......точно от кола маска.Но как то ти каза Мели,за всеки случей отиди на лекар да те види.
По другия въпрос.........ако споделиш от каде си ,момичета ще ти препоръчат някакъв добър гинеколог. :D
« Отговор #6 -: Януари 28, 2007, 13:17:17 pm »
merypopins на моята приятелка няколко пъти й се поевиха такива пъпки .......точно от кола маска.Но как то ти каза Мели,за всеки случей отиди на лекар да те види.
По другия въпрос.........ако споделиш от каде си ,момичета ще ти препоръчат някакъв добър гинеколог. :D
о извинявайте...като съм се притеснила и спирам да мисля!от софия съм...а сами ли са им изчезвали..мисля, че е точно от колата но ме е страх че може да забере..
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #7 -: Януари 28, 2007, 13:20:39 pm »
Спокойно, де, за една пъпка защо пък толкова се притесняваш. :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #8 -: Януари 28, 2007, 13:23:33 pm »
Спокойно, де, за една пъпка защо пък толкова се притесняваш. :)

права си!зная че питанката ми е доста смешна на фона на много по сериозните проблеми ...обаче аз съм си такава..само нещо да ми се появи и изчитам всичко и търся симптоми...и веднага дотичах да ви питам да се успокя :?за което се извинявам предварително!защото току така там не излизат каквито и да било неща!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #9 -: Януари 28, 2007, 13:29:31 pm »
Не че е смешно, не се извинявай, но не бива така да се притесняваш за всяко нещо. Ако редовно правиш кола маска, особено по салоните, ще има рискове от недобра хигиена.

Димитър Кудоглу
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #10 -: Януари 28, 2007, 13:34:12 pm »
о извинявайте...като съм се притеснила и спирам да мисля!от софия съм...а сами ли са им изчезвали..мисля, че е точно от колата но ме е страх че може да забере..
Да мила ,сами са й изчезвали....след няколко дена.Но и тя е много притеснителна като теб.....и за всеки случей ходи при гинка да я види. :DНикога не е излишно малко предпазливост. :D
« Отговор #11 -: Януари 28, 2007, 13:43:28 pm »
Благодаря на всички, които толкова бързо се отзовахте!!!!ще ви държа в течение, ако все пак се окаже нещо сериозно!
*
« Отговор #12 -: Януари 28, 2007, 15:24:11 pm »
не се притеснявай,на мен са ми излизали пъпки няколко пъти,гнойни.
при мен съм сигурна,че не са от лоша хигиена или безразборен секс :lol:
михават след няколко дни.
но ако наистина се притесняваш,потърси мнението на доктор.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #13 -: Януари 28, 2007, 16:07:19 pm »
на мен доста пъти са излизали такива и бяха от косъмче,което не може да избие или е обърнат косъм.
<br />
« Отговор #14 -: Януари 28, 2007, 18:44:20 pm »
  Здравей!На мен два пъти са ми излизали такива пъпки.Точно каквито ги описваш.От първият път ,имам операция отдолу с 6 шева,защото е било обърнат косъм,който е растял навътре и се е образувала киста.Стигна се до операция,защото на външен вид не изглеждаше страшно и не болеше много.След време Хирурга като го видя и вика-е, заради това ли ще те режа!? 8O Обаче ,бая месце изряза,че и голямо желание имаше да ми го показва и гонеше майка ми из коридора и на нея да й го покаже,пък тя му вдигна скандал,защото и става лошо от такива неща :lol: .Вторият път  пак така,но този път както беше една пъпчица,изведнъж се наду много и страхотно болеше.Не може да се стисне,нито до се пробие,защото е дълбоко.Понеже правихме бебе,един доктор ме посъветва да си сложа дупенцето на домат там, през нощта.През деня да си слагам на марля спирт и риванол.За три дни изчезна това чудо! 8O Наистина се изумих.
  Не искам да те плаша,но наистина трябва да вземеш мерки за да не се задълбочи проблема :)
  И момичета искам да попитам и аз нещо,малко встрани от конкретната тема.Според вас кой е по-добрият вариант кола или бръснач.Питам,защото винаги са ми се обръщали косъмчета и попринцип се притеснявам да не стане пак някой гаф.Аз се бръсна,но искам да си правя кола маска по-добре е на вид,но много ме е страх да не стана цялата в пъпки? :?
  Съжалявам,че стана така дълго!
« Отговор #15 -: Януари 28, 2007, 18:58:15 pm »

И момичета искам да попитам и аз нещо,малко встрани от конкретната тема.Според вас кой е по-добрият вариант кола или бръснач.Питам,защото винаги са ми се обръщали косъмчета и попринцип се притеснявам да не стане пак някой гаф.Аз се бръсна,но искам да си правя кола маска по-добре е на вид,но много ме е страх да не стана цялата в пъпки? :?
  Съжалявам,че стана така дълго!
Цитат
наистина тогава излиза въпроса как да се обезкосмяваме там..ето получават се пъпки, които ако се възпалят става ооще по страшно а пък неискам да мисля ако се получи абцес...
*
« Отговор #16 -: Януари 28, 2007, 19:47:34 pm »

Аз си правя цяла кола маска и след нея съм гол охлюв, ако не броя косата. :lol: Нямам никакви оплаквания. Преди години се бръснех и нямах проблеми с обърнати косми. Сега отвреме на време, ми се образуват такива пъпчици, но само докато пробие косъма.  Мен най-вече ме притесняваха ръцете да не станат на пъпчици, ама всичко е ок. А кожата ми е свръх чувствителна. Може би трябва да те посъветва дерматолог или козметик.
« Последна редакция: Януари 28, 2007, 22:12:21 pm от sia »
« Отговор #17 -: Януари 28, 2007, 21:09:41 pm »
  Аз също се обезкосмявам навсякъде с кола-крака,ръце,мишници и други местенца и нямам никакви проблеми.Там отдолу,обаче не смея. :(
« Отговор #18 -: Януари 31, 2007, 21:23:49 pm »
Zdraveite :) i az sam imala podobna papka, i naistina izchezna ot samosebe si, no hodih na lekar zashtoto se raztrevojih... toi kaza che shte mine i mina :) no ste pravi edin pregled nikoga ne e izlishen...
po vaprosa s obezkosmqvaneto, ne znam za kolata maska no moqta koja lichno ne q ponasq, zatova polzvam brasnach i epilator :)
pozdravi :)

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Февруари 01, 2007, 09:38:23 am от Lali »
Illusion never change into something real...