Здравей Люси! Дано при тебе всичко е наред, че като гледам от кога не си писала, дано това не е заради депресия след извънматочна. Азц преживях такава миналото лято. Изживях го прекалено тежко, и дълго не влизах тука по тази причина. Вече даже и със стария си ник и парола не мога да вляза, та след малко ще се регистрирам отново. Та при мене извънматочната започна само с точки тъмна кръв по бельото по време на овулацията.Когато ми закъсня направих тестове и се оказа бременност. Симптоми за такава нямах обаче-само кървенето, което продължи месец и половина, когато един ден за секунди ме скова такава болка, която не бях очаквала.Не можех да мръдна от болката.Изкараха ме с носилка и пак трудно защото болеше от всяко дори леко мърдане.Късаше адски.Линейката ме заведе в АГ Варна където в дежурната стая ме прегледаха, направиха ми тест отново, който показа бременност, извикаха друг лекар от етажите, който се изряза-АПАНДИСИТ. Корема ми беше остър от болката и заради него постави диагнозата. Пренебрегна теста и кървенето. Ужасих се, виждайки се че ще умра ако чакам да ми вадят апандисита. С такси вече ни жива , ни умряла се завлачих да Майчин дом Варна, където отново ме гледаха и ме сложиха на операционната веднага , но вече с 500 мл. кръв в корема. Спасиха ме за което съм им благодарна, а по точно на д-р Халачева и доц.Корновски които ме оперираха без забавяне и моткане.Тръбата ми бе тотално разкъсана вече и я загубих, но са запазили поне яйчника ми. А ония от АГто ако можех да ги съдя, щях с удоволствие, защото щяха да ме убият, но за един грешен преглед и диагноза едва ли щях да мога да ги осъдя. Историята ми ще е полезна за момичета със съмнения за извънматочна. Първо при такива не излизайте извън града.Стойте си у дома, близо до болниците, защото всичко става за минути. И при положителен тест не позволявайте да ви бъркат с апандисит.Опита ми покрай проблемното ми забременяване показа, че момичетата тука са повече доктори от "докторите" при които ходим, с много малко изключения.