0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: още една бременна , а аз кога
« Отговор #20 -: Февруари 03, 2007, 11:43:09 am »
Познато, познато.... :( :( :(
Снощи бяхме на гости на приятелката ми, която трябва да ражда към 20 февруари.
Не можах да се въздържам и на няколко пъти й заглеждах огромния корем - със завист, с болка в очите, със свито сърце, със стегната душа - ИСКАМ И АЗ ДА ИМАМ ТАКЪВ КОРЕМ, КАТО НЕЙНИЯ :balk_145:

Като си тръгвахме, изпращат ни на вратата и докато ние си обличаме връхните дрехи и се обуваме, мъжът й с такава радост я прегръщаше и целуна няколко пъти корема й. Просто момичета нямах сили да тръгна, толкова ми стана мъчно, че и ние не можем така. И дали изобщо ще ми се случи някога...
Колкото и да се опитвам да бъда благородна към хората, защото те наистина нямат вина за нашата съдба, в такива моменти болката е отвратително силна.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #21 -: Февруари 03, 2007, 11:53:22 am »
 :cry: :cry: :cry:
*
« Отговор #22 -: Февруари 03, 2007, 12:16:49 pm »
.........Не можах да се въздържам и на няколко пъти й заглеждах огромния корем - със завист, с болка в очите, със свито сърце, със стегната душа - ИСКАМ И АЗ ДА ИМАМ ТАКЪВ КОРЕМ, КАТО НЕЙНИЯ :balk_145:

Като си тръгвахме, изпращат ни на вратата и докато ние си обличаме връхните дрехи и се обуваме, мъжът й с такава радост я прегръщаше и целуна няколко пъти корема й. Просто момичета нямах сили да тръгна, толкова ми стана мъчно, че и ние не можем така. И дали изобщо ще ми се случи някога...
Колкото и да се опитвам да бъда благородна към хората, защото те наистина нямат вина за нашата съдба, в такива моменти болката е отвратително силна.
ST
Права си!другите нямат вина за нашата съдба,но БОЛИ,МНОГО БОЛИ!!!Ето вчера изписаха брадовчедка ми от болницата.Поканиха ни да се почерпим за здравето на малката Стефани.А аз не можах да отида, :balk_144:просто нямах сили да гушна поредното новородено в нашата фамилия/5 по ред и 2-ро за последните 5м/.Да не говорим ,че само за последната седмица се навъдиха 3 бременни около мен :balk_160:ДА ИМ Е ЧЕСТИТО!НО ДОКОГА ЩЕ ИЗДЪРЖА? ДА СЕ УСМИХВАМ?ДА СЕ РАДВАМ НА ЧУЖДИТЕ КОРЕМЧЕТА?ДАЛИ НЯКОГА НЯКОЙ ЩЕ СЕ ЗАРАДВА И НАМЕН? :balk_146:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #23 -: Февруари 03, 2007, 12:26:32 pm »
Ми да, ние.
:blowingdust:
Ще се справим момичета, всички ние ще се справим с всичко. Само е въпрос на време.
Да боли, но нали знаете :"Това което не ни убие, ще ни направи по-силни."
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #24 -: Февруари 03, 2007, 14:38:28 pm »
Да,боли и още как!!!

Ще ви разкажа какво направи моята приятелка.Когато роди и я изсписаха от болницата ми звънна по телефона.Каза:"Миленка идвай бързо!"Аз малко се учудих.Бебенцето беше много малко.Но приятелката ми настояваше.Свърших работа,минах да купя нещо на бебока,а тя продължаваше да звъни:"Айде,че те чакам.Бързай!".Отидох,а тя ме посреща запъхтяна на вратата.И ми вика:"Влизай,че една удържам фронта оттатък".А там в кухнята са се събрали баби,лели чакащи да видях бебо.А тя не пуска никой.Чака мене.Казали и ако има млада булка не раждала е добре тя да влезе първо при детето.Един вид да прихване и тя да е следващата родилка.И милата ми приятелка се сетила за мен.Нямам думи да опиша какво почуствах.Благодарност,безкрайна радост прегръщайки бебенцето и разтърсваща болка,че незнам дали и на мен ще се случи.Е детенцето и вече е на 1,5 годинки,а аз не съм забременявала.Но жеста и ме трогна.
*
« Отговор #25 -: Февруари 03, 2007, 17:45:00 pm »
Добра приятелка имаш, Naiema !
Дано се наложи и ти  да я викаш при себе си в такъв момент!
Дано се случи на всички ни! preggo :babbycarrage: :balk_602:

*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #26 -: Февруари 05, 2007, 08:49:23 am »
Добра приятелка имаш, Naiema !
Дано се наложи и ти  да я викаш при себе си в такъв момент!
Дано се случи на всички ни! preggo :babbycarrage: :balk_602:

Дано!!!От сърце го желая на всички момичета тук!И на тези,които още не са открили "Зачатие" и се борят сами.
*
« Отговор #27 -: Февруари 07, 2007, 23:45:40 pm »
 :balk_145:

Здравейте , всички Вие малки и големи момичета !
 Не знам, защо се престраших да се включа точно в тази тема от форума,
но и в момента, четейки всички Ваши съобщения тихичко си плача. За пореден път ме убедихте, че за проблема "искам бебе" няма възраст и няма универсално решение. Важното е, че има сродни души, с които да споделиш и които могат да ти дадат кураж. И аз минавам през този период в момента- под силния емоционален стрес, че съдбата раздава навсякъде в роднинското и приятелско обкръжение, а нас ни подминава! Наистина чувствата, които те връхлитат в тези моменти са неописуеми-радост, тъга, тревога, вина! Важното е да имаме подкрепата на хората, които ни обичат и да не губим нито веднъж кураж и надежда, че ще дойде и нашия час, че съдбата ще благослови и нас, Всички Нас! Аз вярвам! Желая Ви успех! 
*
« Отговор #28 -: Февруари 17, 2007, 11:57:00 am »
Колко познато! Ние с мъжа ми опитваме само от две години,но за тия "само две години" мога да изброя поне 15 мои приятелки или познати/роднини ,които са забременяли,родили,да не говорим че има и отново забременели...Страшно много се радвам за всички тях - от все сърце,но наистина всеки път като чуя за поредната бременност и си мисля боже, защо ние?защо само ние имаме проблеми ? Разбира се,че не сме само ние,но когато буквално цялото ни обкръжение си народи деца без никакъв проблем се чувствамe едва ли не някаkви freaks...Но като че ли в един момент приехме нещата и престанахме да се замисляме толкова...
Много се радвам,че ви има - тук чета толкова неща ,които и аз съм си мислела/изпитала - чувствам ви наистина като "сродни души"..благодаря, че го има този форум. :thankyousign: :wave: :bighug:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #29 -: Февруари 17, 2007, 15:01:58 pm »
Всичко това,което разказвате се случва и на нас със Сашко и наистина е много трудно да се справяме в различните ситуации :balk_145:
При нас ситуацията е още по-депресираща,защото цялото семейство живеем като в комуна,в една кооперация-ние със свекъра и свекървата апартамент до апартамент,под нас са брат му с етървата. Те вече имат едно дете на седем,а септември се роди и второто им-момиченце!Проблемът е там,че етърва ми е "прекрасен" човек,"мил и тактичен"!Доста често ми се налага да чувам:"Аз нали хващам от чаршафите." или "Няма сега да те лъжа,друго си е човек да си има детенце!".
Много ми е тежко!!!
*
« Отговор #30 -: Февруари 17, 2007, 17:26:38 pm »
"Аз нали хващам от чаршафите."
Какво толкова хваща таз твоя етърва от тия чаршафи? 8O?!Вируси?Паразити?...Или за деца говорим?И ако толкова лесно "хваща деца" защо има само 2?Хората имат по 10-15.На нея къде са и останалите?За 8 години само 2 пъти ли са правили секс?
(говоря глупости в момента,ама много ме умаря посредствеността на хората-кажи му на такова нещо жлъчно и ти и му запуши устата!Що ще го трупаш на твоя сметка да се тровиш?Защото  някои индивиди съвсем умишлено тровят хората)
 Късмет::blowingdust:      ylinfant
« Последна редакция: Февруари 17, 2007, 17:29:56 pm от le »
« Отговор #31 -: Февруари 17, 2007, 18:42:51 pm »
  Нарочно отбягвах тази тема,но най-добрата ми приятелка до 22-ри трябва да роди своя син.До 2 месеца ще стана кръстница на една принцеска,а съседката се клатушка сладко със 7 месечният си корем.Имам чувството ,че се вълнувам повече от тях.Все едно след малко време аз ще бъда мама.  :P
  Мога да изброя още 10-15 двойки покрай нас,които очакват своите отрочета.Хем се радвам МНОГО,но и МНОГО ми е мъчно.   :balk_144:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #32 -: Февруари 17, 2007, 22:04:26 pm »
На мен вече ми е все едно...Започвам да привиквам с мисълта,че никога няма да имам деца...От известно време спрях да ходя по доктори.Ами,до гуша ми дойде!Не ,че някой ми е виновен,просто ми ОМРЪЗНА да си тровя нервите с мисли за забременяването...Почивка на душата си давам! :lol:По нататък ще я мятам отново,но на този етап...нямам сили... :? :grouphug2:
« Отговор #33 -: Февруари 18, 2007, 11:37:14 am »
Миличка, прекрасно те разбирам и аз така от 5 месеца никакви лекари и изследвания пълна почивка :balk_177:

*
« Отговор #34 -: Февруари 18, 2007, 12:04:40 pm »
Момичета, починете си, съберете сили и пари и продължавайте!!!
И аз почивах, но за жалост си дадох много дълга почивка - цели 5 години! Не чакайте толкова, да не стане после късно и да съжалявате като мен! Вярвайте, че един ден ще станете майки! Аз бях изгубила своята вяра... Незнам какво ми стана миналата година и продължих пак борбата... Сега, обаче освен всичко друго и годините ми са в повече.
Имаше една много хубава мисъл: "Ако не искаш, когато можеш, няма да можеш, когато искаш!"
Много вярна за жалост....
 :balk_145: :balk_144: :balk_149:
Желая успех на всички ви и един ден (дано да е по-скоро) да прегръщате своите рожби!!!

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #35 -: Февруари 19, 2007, 13:01:23 pm »
Не чакайте толкова, да не стане после късно и да съжалявате като мен! ... Сега, обаче освен всичко друго и годините ми са в повече... Имаше една много хубава мисъл: "Ако не искаш, когато можеш, няма да можеш, когато искаш!"
Много вярна за жалост....
Те и моите годинки са доста и времето ми е ограничено...Много си права...Вярвам,че ще успеем...но трябва и емоционално да се съхраним! :lol:
*

desi_valensiq

• *
  • 10
  • готино е да си важен но по-важно е да си готин
« Отговор #36 -: Февруари 19, 2007, 16:43:16 pm »
стискам ви палци като си спомня и аз какво ми беше
*

hrisiel

• **
  • 79
  • non ho persso la fiducia!!!!
« Отговор #37 -: Февруари 19, 2007, 16:44:02 pm »
здравеите, мили моми4ета.
4итеики ва6ите отговори  едно  хубаво  си   :balk_146:, видях себе си  вав вси4ки вас,и разбрах 4е  не сам единственна с този проблем.Наистина трябва  де сме  силни  и да не  обрастаме  мн.  внимание   тези  които, макар  и  неволно  посипват   сол  в  раната, както  го  прави   моята  етарва и  тя  сас  сигорност   е  била  на  моето  място и мисля  4е  поне  би разбрала  как  се  4увствам ,но  като  4е  ли  не  е така . Но няма  зна4ение  ние  сме   :balk_193: и  вярваме  :balk_48:4е  един ден  и   на нас  сте  се падне пар4е  от  :balk_12: торта.
 благодаря   мили   моми4ета, близки   по  садба  :balk_118:,желая  ви  наи много  на света  по  едно и  пове4е preggo :babbycarrage: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips:
 вие  и  ние и всяка   жена  го  заслужава и трябва .
  Оби4ам  ВИ :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_69:
           :balk_118: :balk_118: И УСПЕХ.

« Отговор #38 -: Февруари 20, 2007, 18:20:03 pm »
И аз така се тормозя,като гледам всичките ми приятелки с децата си и колко са щастливи само,мисля си,че какъвто и проблем да имат е незначителен,щом имат деца.Мисля,че нищо не би могло да ме направи щастлива,колкото,ако си имаме дете.Днес даже бях на детски рожден ден,много мислех дали да отида,непрекъснато се колебаех,но отидох и го преживях :(
*
« Отговор #39 -: Февруари 20, 2007, 23:13:14 pm »
Не знам какво точно става с мен, но съм сигурна, че нещо  се е променило и то много. С ясна съвес мога да кажа, че завиждам, завиждам и то много. Беше ми трудно да си го призная, но това е действителността.  Преди приемах толкова естествено новинята, че някоя е бременна, но явно с годините нещо се е счупило, защото мисля че падам в дупка при такава новина. От няколко дни не съм на себе си, съседите се ожениха миналия януари, юни им се роди дъщеричка и сега тя пак е бременна. И всичко това за година и половина. А аз какво да кажа за мойте осем, че даже и отгоре години. Безмислено отминало време.