0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: още една бременна , а аз кога
« Отговор #40 -: Февруари 20, 2007, 23:47:19 pm »
Ех, момичета, все едно чета собствените си мисли... Около мен всички се множат, заобиколена съм от бременни колежки в службата. Ами... боли ме, боли ме от веселите истории за двегодишната дъщеричка на колежката, боли ме от обсъждането на новите покупки за очакваното бебе на приятелка, боли ме при поредната новина за забременяла позната, боли ме при гледката на майки с дечица по улиците. Играя с кръщелника си и после плача за това, което нямам... С времето май все по-силна става болката, тази болка времето не я лекува, не я притъпява.
Мари, знам как ме боли сега само след година и половина опити, не смея да си помисля как боли след осем такива  :bighug:
  09.11.2007
*
« Отговор #41 -: Февруари 22, 2007, 12:02:04 pm »
"Аз нали хващам от чаршафите."
Какво толкова хваща таз твоя етърва от тия чаршафи? 8O?!Вируси?Паразити?...Или за деца говорим?И ако толкова лесно "хваща деца" защо има само 2?Хората имат по 10-15.На нея къде са и останалите?За 8 години само 2 пъти ли са правили секс?

Искрено се смях,повдигна ми се и настроението!Благодаря ти,Le,за прекрасното ти чувство за хумор! :balk_47:
« Отговор #42 -: Февруари 22, 2007, 16:44:27 pm »
Мари, знам как ме боли сега само след година и половина опити, не смея да си помисля как боли след осем такива  :bighug:
Според моя опит, в началото боли по-силно :? След няколко години - свикване ли е, отрезвяване ли е, не знам и аз :?
Благодаря ти, Бени!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #43 -: Февруари 22, 2007, 16:46:09 pm »
Според моя опит, в началото боли по-силно :? След няколко години - свикване ли е, отрезвяване ли е, не знам и аз :?
и пак боли...

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #44 -: Февруари 22, 2007, 19:08:12 pm »
Manka... :oops: :oops: :oops:... :heartbeat:
*
« Отговор #45 -: Февруари 22, 2007, 21:25:31 pm »
Момичета, една голяма  :bighug: от мен!
*

suchi32

« Отговор #46 -: Февруари 23, 2007, 18:53:23 pm »
И аз се включвам, за да кажа, че наистина много се успокоих! Бях започнала да си мисля, че съм единствената, която се чувства по този начин! И аз завиждам, и аз плача когато ми съобщят за поредната бременна, и аз се чувстам излишна, когато започнат разговорите за зъбките, коликите, прохождането и т.н. И как само всички говорят компетентно за тези неща и как те поглеждат,ако опиташ да изкажеш мнение............ :cry: А аз знаете ли кое мразя най-много: когато жени,които си нямат и представа колко е тежко да чакаш, да се надяваш и да искаш толкова много, когато тези жени ти кажат абсолютно сериозно и убедени, че са прави: "Трябва да не мислиш за това, трябва да го избиеш от главата си и то ще стане" :evil: Направо побеснявам! Като че ли можеш да спреш да мислиш за събитието,което чакаш от толкова време! Ох, май прозвучах много злобно, но наистина много се надъхах, след като прочетох и вашите изповеди и болки! Аз започнах да чета форумите за осиновяване, защото си мисля, че при толкова много деца, нуждаещи се от родители, няма смисъл да губим време и да пилеем любовта си :bighug: Прегръщам ви и ви благодаря за утехата!
*
« Отговор #47 -: Февруари 23, 2007, 19:06:56 pm »
Не мисля, че четейки, че има още много нещастни жени като нас, трябва да се успокояваме. Напротив, трябва да се подкрепяме, да черпим сили една от друга, да продължаваме да се борим! Дано някога и ние спечелим! Дано изгрее някога слънце и на нашата улица! Дано да бъдем щастливи и ние! ...ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ!!!
Успех, мили момичета! :goodluck:
 :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #48 -: Февруари 24, 2007, 00:13:36 am »

Знаех си аз, че проблема е в моя телевизор. Много пъти си мислех, че това не е нормално. Ако щете вярвайте до петата година, не го чувствах толкова болезнено. Живеех си в някъв мой си свят и може би не осъзнавах нещата, но с първата загубена бременост и то с близнаци, като че се отключи нещо и нещата се промениха. А да не говорим какво ставаше със всяка следваща загуба. Осъзнавам само едно - аз съм безвъзвратно променена и на каква цена, заслужава ли си.....................всичко е вече различно.
*

suchi32

« Отговор #49 -: Февруари 24, 2007, 17:38:08 pm »
Не мисля, че четейки, че има още много нещастни жени като нас, трябва да се успокояваме. Напротив, трябва да се подкрепяме, да черпим сили една от друга, да продължаваме да се борим! Дано някога и ние спечелим! Дано изгрее някога слънце и на нашата улица! Дано да бъдем щастливи и ние! ...ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ!!!
Естествено, че трябва да се подкрепяме! Макар че не съм го написала ясно, мисля че се разбира - успокоих се, че не съм единствената, която го чувства по този начин! Че не съм чак толкова сбъркана, че явно е нормално да те боли и да ти е тежко! Нещо такова исках да кажа! И макар че казвам, че нямам надежда вече за себе си, все пак има едно зрънце, което не е умряло и вярвам, че всички ще изпитаме един ден великото щастие да прегърнем детето си! :)
*
« Отговор #50 -: Февруари 24, 2007, 18:07:01 pm »
Естествено, че трябва да се подкрепяме! Макар че не съм го написала ясно, мисля че се разбира - успокоих се, че не съм единствената, която го чувства по този начин! Че не съм чак толкова сбъркана, че явно е нормално да те боли и да ти е тежко! Нещо такова исках да кажа! И макар че казвам, че нямам надежда вече за себе си, все пак има едно зрънце, което не е умряло и вярвам, че всички ще изпитаме един ден великото щастие да прегърнем детето си! :)
ДАНО! ДАНО! ДАНО!!!

*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
Несправедливост
« Отговор #51 -: Февруари 25, 2007, 18:09:00 pm »
 Здравейте момичета, аз съм съвсем нова тук, това е първият ми пост, и е именно по тази тема, защото съм потресена от случващото се около мен.
Сътбата наистина е много несправедлива към някои . Аз искам страшно много детенце, също като вас. Докато моята най- добра приятелка забременя четири пъти и направи нарочни аборти, последният път като забременя роди едно прекрасно момченце, но го даде за осиновяване. Не мога да ви опиша колко ми беше мъчно , ча аз, която толкова искам бебе не съм на нейното място, а тя  прави аборти, защото "забременява от въздуха". Когато се прибера в Бургас( от там съм, но уча в София), виждам мои съученички бременни, други вече родили, много приятели наскоро станаха бащи- като за съжаление  дечицата не са планувани.
Много егадно като гледаш как една жена "хвърля " децата си , а други ги чакат и се молят за тях всеки ден
« Последна редакция: Февруари 25, 2007, 18:11:08 pm от Anika85 »

*
« Отговор #52 -: Февруари 27, 2007, 08:02:03 am »
Anika85, :bighug:
*
« Отговор #53 -: Февруари 27, 2007, 09:05:16 am »
Болката е огромна, но някак си с времето започнах да свиквам с нея :( Всичките ми приятелки се омъжиха след мен и вече дундуркат бебета. В зората на нашите опити много се връзвах, особено на лафа "Хайде, вие какво чакате?" Първо се обяснявах като ученичка-нямаме жилище(живеехме на квартира), млади сме още............! И те май ми вярваха, но само аз си знаех какво ми е? Не можех да говоря свободно за проблема с никой. Открих Зачатие и след като тук се обсъжда спокойно всичко придобих увереност. Казах на най-близките за мен хора, тези които според мен заслужават да знаят. И сега по-леко понасям мисълта, че всички около мен са бременни или вече имат деца. В петък когато отивахме с мъжкото към болницата да ме приемат за лапаро, в рамките на един час ми се обадиха да ми кажат за две родени бебета на наши познати. Не ме заболя, дори искрено се зарадвах. Аз знаех, къде отивам и, че това е поредната крачка към нашия успех. Силно вярвам в това и най-вече вярвам на док, че той ще е с мен по пътя. Е доста дълъг се оказва този път, но човек от съдбата си не може да избяга.
Благодаря ви, че ми помагате да вървя по този път и в същото време да се съхраня емоционално.
Аз вярвам, че и ние ще гушнем нашите слънца :D
Прегръщам ви мноооооооого силно :bighug:

*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #54 -: Февруари 27, 2007, 09:41:15 am »
Момичета, горе главите :D!
Че боли, боли, но и аз като Фреши мисля, че в началото боли повече.
Някъде в средата на втората година от нашата борба и аз се разстройвах и разплаквах от всяко бебе, бременна или новина за бременна.
Сега вече претръпнах :?.

Ники, вярно трудно ти е било след новината за двете раждания да влизаш на лапароскопия, но важното е, че не се предаваш и вярваш в успеха :D.

Ето и една история от мен, която никога не съм разказвала.

Вече съм настанена в болничната стая и ме подготвят за лапароскопия и в стаята ми настаняват още едно момиче на видима възраст 15-16год.
С него е майка му, която неутешимо плаче. Момичето влиза първо в операционната, защото нейната манипулация ще е кратка ... аборт по желание.
Майка й остава с мен в стаята да я чака и през сълзи ме заговаря защо съм там. Казвам й, че не мога да имам деца и затова ще ми правят лапароскопия, за да се види какъв е проблема.
След мойте думи тя ревна два пъти по-силно, а аз нямах сили дори една сълза да пророня.
Намерихме нашето синче.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #55 -: Февруари 27, 2007, 09:57:55 am »
peti_pati,трогна ме с тази история! :balk_21:Страшни сме ,все едни такива претръпнали... :lol:Само така!Горе главите,смело напред!
*
« Отговор #56 -: Февруари 27, 2007, 10:14:47 am »
peti_pati и в моята стая имаше девойка на 17 години, но за задържане. Забременяла случайно и все пак решила да го роди. Зарадвах се, че така е решила и се моля всичко да е наред :D
Ще успеем и ние, нали? :D

*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #57 -: Февруари 27, 2007, 11:10:09 am »
Момичета,  :bighug: :bighug: :bighug:

Ще успеем, разбира се!
Намерихме нашето синче.
*
« Отговор #58 -: Февруари 27, 2007, 14:24:52 pm »
Момичета,прегръщам ви всички  :bighug:
*
« Отговор #59 -: Февруари 28, 2007, 00:14:11 am »
Когато бях в болница заради първия ми спонтаннен аборт, в стаята имаше една мацка от етиопия с възпаление на матката заради аборт по желание две седмици по-рано. Беше започнала да се разкайва...
Както и да е. Не знам защо, обаче намери за уместно да констатира: "Гледай какво нещо - а моето бебе съвсем здраво, а аз да го махна."