Бина, и след двете лапароскопии /едната диагностична, другата оперативна/ нямах закъснение на цикъла. Дойде си ми нормално. Мисля че това е индивидуално. Ако все пак до ден-два не ти дойде, обади се на лекаря си, за твое успокоение. Успех!
Вивия, няма от какво да се притесняваш. Не е страшно, наистина. И двата пъти се събудих още на операционната маса, но без тръбата в устата. Явно я бяха извадили вече. Смътно чувах сякаш от мноооого далече как анестезиолога ме вика по име и ми казва да отворя очи. Отворих ги за секунди, колкото да разберат, че съм в съзнание. Не чувствах никаква болка, нито кашлях, имах кислородна маска. Събудих се окончателно в реанимация. Състоянието след анестезия е точно както Гарджето го описва, като пиян морков
Не можех да си контролирам ръцете
, набих си едно кроше в опита си да се почеша
Не ми се гадеше, не ме болеше, само ми беше малко замаяно и ми беше удебелен езика, фъфлех като за световно.
Знам че сега те е страх много, аз бях така първия път, защото не знаех какво е. Но наистина няма от какво да се притесняваш, всичко минава и заминава, важен е резултата.
Успех, миличка!