Аз не съм доволна от Матеев a направо..... . От скоро ходя по доктори-1г.
Направих си предварително микробиология, хормонални, спермограма та уж да е па лесно а тоя ме ошашка тотално не стига че съм новачка.
Шест месеца проследяваше ову. Накрая на шестия, същия месец се случи без- веднага костил, а аз знам че е нормално организма да почине в някой месец.
Въпросите му бяха всеки път едни и същи- "що съм нямала бремености чудна работа, ами как съм се пазила при други връзки" ; "мъжа ми знае ли, че искаме дете"
За спермограмата на мъжа ми и напътствие какво да го правим -ключ.
След като пих костил - слава богу един месец(защото сега научавам от сайта, че не може да се пие просто така без да се знае проходимост на тръби) същия ден по време на прегледа му щукна инсеминация, да да не се бъзикам. Съпруг ми даде материал и платихме процедурата. Като искам да вметна, че изследвания никакви . Лягам аз и докъто той се приготвяше влезе едно момиче после разбрах, че е микробиолога им и ме разпита какво що, каза че няма смисъл защото почти няма живи. В тоя момент осъзнах каква наивна гъска съм. Казах на доктора думите на момичето и отговора беше-"значи напразно ще те мъчим".Така си тръгнах в шок, отидох там да разплетем проблемите а той си експериментира за моя сметка . За мъжкото не го интересува че не е в нормата.
Много се увлякох ама така се ядосах като видях тази тема.
Извода за мен е че този доктор не взема под внимание мъжкото,изследвания -не, а на жената какво друго освен- костил.
Още не мога да се отърся а бях оптимист сега ме е страх и то много къде ще попадна.
Моля да ме извините ако някой се почуства обиден,не съм тук зада хуля или да оспорвам нечия компетентност.Срещите ми с лекари до момента са с джипито, гинеколога ми за рутинни прегледи и стоматолог все сладури. Като пациент имам право мисля на разяснения а такива не получих.