Аз засега не съм чула.
Относно изнудването,да ние или аз която се интересувам от това го знам много добре. Поради тежката борба която водя със серилитета съм закоравяла до неузнаваемост и е невъзможно някой да ме манипулира или изнудва ,защото и аз мога да го направя и няма да ми трепне окото ,няма начин някой да раплаче сърцето ми. А иначе нищо не пречи да се подпише две записни заповеди от двете страни. Освен това СМ ще подпише и документ че се отказва от детето и го оставя за осиновяване на определените хора ,разбира се всичко това се прави предварително а не когато това е факт и тя има сила да изнудва,освен това и записна заповед че дължи определената сума .
Разбира се за да е сигорна и тя ,защото може да се окаже че свестен човек ,поръчителя на СМ също ще подпише записна заповед за определената сума.
По-сложен е въпроса с наблюдението на тази жена .Дали тя спазва специфичния начин на живот през бременноста . Да не пуши или пие или да употребява други наркотични вещества. Няма как пряко да се наблюдава. Това според мен е най-страшното,защото недай Боже да се роди с някакви увреждания или преждевременно .
За това е хубаво ,тази жена да е близка -роднина или много близка приятелка ,като разбира се пак ще си подпишат съответните документи помежду си и чийто начин на живот ви е познат. За съжаление аз няма такава жена а на непозната наистина не мога да се доверя,защото повечето са от ромски произход,които живеят в мизерни условия ,мъжете им ги бият и за закуска и вечеря и т.н.
За огромно съжаление жени които имат някаквви финансови възможности ,въобще няма да се готови да направят такова нещо ,по причина че не изпитват необходимост от това . А тези които имат нужда от пари са от по-ниша социялна група ,при които не може да се очаква високо ниво на интелигентност. Та така разсъждавам аз. Кауза пердута се оказва това ,освен ако си нямате много близка жена .
Относно Успеваемоста в БГ ,много е говорено ,твърде слаба ,дори и да се намери светна жена ,вероятността да се получи е много ниска. Но чудеса стават.