0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: И моят ред дойде
« Отговор #20 -: Януари 24, 2007, 11:04:35 am »
късмет и успех. ще успееш с вяра и спокойствие.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #21 -: Януари 24, 2007, 11:24:31 am »
Успех, мило момиче! Няма начин да не стане щом човек толкова много го желае! Успех и дано скоро се похвалиш с хубава вест!!!  :crossfingers:yahoo_17 stork-boy
*
« Отговор #22 -: Януари 24, 2007, 12:32:00 pm »
Много, ама много късмет, Слънчоглед.
Ние сме насреща в добрите новини :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #23 -: Януари 24, 2007, 12:35:23 pm »
Успех, мила!  :crossfingers: yahoo_17
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #24 -: Януари 24, 2007, 15:52:08 pm »
Успех и от мен!
« Отговор #25 -: Януари 24, 2007, 18:57:35 pm »
Успех! Не се отчайвай и вярвай, че ЧУДОТО ще се случи и на теб.
*
« Отговор #26 -: Януари 24, 2007, 22:48:54 pm »
Желая ти много късмет и успех! Зареди се с положителна енергия от всички нас!
*

Ani4ka78

• 220
  • Моята принцеса
« Отговор #27 -: Януари 24, 2007, 23:32:47 pm »
Мила, като чета постинга ти все едно аз съм го писала. аз също съм с един яйчник и ендометриоза на другия и вече съм с два неуспешни опита ин-витро. Сега съм решила да пробвам ин-витро на естествен цикъл и след това пак класическо си, да видм какво ще стане. На теб от сърце ти желая успех и моля те дръж ме в течение какво се случва с теб и как се развиват нещата, за да можем да обменяме опит.
Успех мила!!!
« Отговор #28 -: Януари 25, 2007, 00:57:31 am »
С думи немога да опиша как се чувствам след всичкия този кураж който ми давате и колко е хубаво да знаеш, че някой мисли за теб и ти стиска палци.
Аз непиша редовно, но чета редовно и с ръка на сърце искам да ви кажа, че се моля за всяка от вас и че макар и да не ви познавам лично ви чувствам мои приятелки с които мога да споделям всичко.
Опитвам се да бъда силна момичета,защото това е много важен период от моя живот и ако сега се отчаям знам, че това няма да ми помогне, но въпреки всичко страха от неуспех някаде дълбоко седи загнезден в мен.Дано успея момичета защото си мисля че това е последния ми шанс,страх ме е да не рухна ако не се получи,как ще се справя след това и психически и финансово едва ли ще мога да събера парички за ново ин витро а часовника ми тиктака ли тиктака с тази моя диагноза.Но да не мисля за това сега нека гледам по оптимистично на нещата, просто направих малко отклонение споделяйки страха си  :)
Знам, че с ваша помощ ще успея да се справя.
Хиляди,хиляди благодарности за подкрепата ви момичета.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #29 -: Януари 25, 2007, 07:41:56 am »
sunnyflower понякога ,когато човек най-малко очаква ,стават чудеса! :DДай Боже това чудо да се случи точно при теб!!!! :D
*
« Отговор #30 -: Януари 25, 2007, 08:06:14 am »
Sunnyflower, здравей!
Виждам, че си заредена с вяра и надежда! Дано!.... Остава само да ти пожелая много късмет и успешен финал!  :bfp: preggo ylinfant

*

kpo

• **
  • 92
  • кога ако не СЕГА!
« Отговор #31 -: Януари 25, 2007, 09:39:44 am »
Успех, мила!
Разбирам страховете ти (всяка от нас ги е преживяла), но повярвай ми ти си много по-силна отколкото предполагаш! Стискам ти палци, и искренно вярвам, че този път ще успееш!
« Отговор #32 -: Януари 25, 2007, 12:46:44 pm »
успех ти желая.
*
« Отговор #33 -: Януари 25, 2007, 17:03:08 pm »
Опитвам се да бъда силна момичета,защото това е много важен период от моя живот и ако сега се отчаям знам, че това няма да ми помогне, но въпреки всичко страха от неуспех някаде дълбоко седи загнезден в мен.Дано успея момичета защото си мисля че това е последния ми шанс,страх ме е да не рухна ако не се получи,как ще се справя след това и психически и финансово едва ли ще мога да събера парички за ново ин витро а часовника ми тиктака ли тиктака с тази моя диагноза.

:) по същия начин се чувствам и аз. Трябва да вярваме в успеха! Друг начин няма!
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
« Отговор #34 -: Януари 25, 2007, 17:20:43 pm »
Здравей мила Слънчоглед,
не мисли за крайния резултат, колкото и трудно да ти изглежда това, опитай да се дистанцираш от мисли за бременност и как трябва да стане на всяка цена...просто си следвай плана, начертан от твоята докторка, стъпка по стъпка.
Ще успееш.

Поздрави

и

Успех

ема2

We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #35 -: Януари 25, 2007, 17:25:07 pm »
 sunnyflower, много късмет и от мен!!! Нека с този опит приключи борбата ти за така чаканото бебче!!!

« Отговор #36 -: Февруари 20, 2007, 23:12:10 pm »
Здравейте мили момичета,

Получих много подкрепа от вас и отново много ви благодаря.
До сега нямах развитие на нещата понеже изчаквахме времето когато ще започнем подготовката за ин витро и просто искам да споделям с вас за развитието на нещата.
От 20-ти ден на моя цикъл започнах така наречената естрогенова терапия. През ден си слагам по един стикер на различни места от тялото който отделя естроген. От 21 ден на цикъла започнах инжекции Оргалутран 0.5мл на ден за три дни само.След като ми дойде новия цикъла от 2-ри ден ще започна с Пурегон по 225 еденици на ден както и бейби аспирин, по нататук ще действаме спрямо моята реакция на яайчника и броя фоликули които ще образувам и дали ще се нуждая от по голяма или по малка доза и дали ще включим и друго лекарство.
Това е за сега което знам, ще ви държа в течние момичета защото вие сте моята подкрепа и сила. :grouphug:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #37 -: Февруари 20, 2007, 23:35:25 pm »
Ей, мила, успех и от мен.  :D Не спирай да вярваш, това е моята рецепта!!! Много късмет ти желая!   :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #38 -: Февруари 21, 2007, 02:53:09 am »
sunnyflower,
УСПЕХ и от мен!!!!
Много късмет от сърце  :balk_103:
http://www.vocalicious.com/empty_arms/empty_arms_mod.html

We we waited for 33 entire months our marvel and passed from all these stages.
Wishes the Virgin Mary she gives in all of you the child that so much lahtarate and you wait for.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #39 -: Февруари 21, 2007, 07:40:37 am »
sunnyflower, много късмет и от мен!!! :D :D :D :D :D