Здравей,Ади!
Аз правих лапароскопия през юли 2006 в Майчин дом при д-р Филипов.Мина през касата и пратих само 16 лв.за 5 дни престой.Той не ми поиска никакви пари, за разлика от Налбански и Пъневска, които оскаха от техните пациентки да им платят, за да им разчетат протокола от лапарото.
Иначе отношението там на целия персонал към всички пациентки е супер.Е, условиятя са мизерни ,но няма значение.
Моята беше диагностична.Влезнах с диагноза запушени тръби,установена с цветна снимка в Стара Загора, а се оказа, че и двете пропускат, обаче левият ми яйчник е сраснал, обвит в обвивка и не образува фоликули/десният ми е махнат заради киста преди 3 г. в Стара Загора, и между другото Филипов каза ,че срастването е следствие на предищната операция.
След лапарото той ми каза, че срастваниятя са били големи и не е могъл да ги отстрани по време на лапарото,затова ми предложи да ми направи пластика и да ги отстрани. И така през октомври пак бях в Майчин дом, отново с направление и платих само за престоя. Операцията мина успешно, яйчника ми е обелен, надупчен и оттук нататък....
На следващия месец ми направи хидротубация, която показа, че тръбите пропускат.
Може би се поувлякох, извинете ме!!!!!