0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

малко помощ
« -: Януари 22, 2007, 10:33:25 am »
здравейте момичета сигурно вече вие омръзнало да ви задават какви ли не въпроси но ми трябва вашата помощ.на 13-ти ми беше обуто а на 18-ти тряваше да ми дойде но все още го няма.симптомите които имам са почти като предменструалните с разликата че ме хвана запек незнам дали това има нещо общо де но да го напиша и понякога има леки болки ниско в корема.усещам че апетита ми се увеличи и БТ от 36.8 стана на 36.9.според вас все пак повечето сте с опит имали вероятност да има бременност и според вас кога мога да си направя тес за бременност.да уточня преди 2 години бях бременна и тогава пак имах същите болки в корема дали сега се повтарят.случвало ли ви се е.
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
Re: малко помощ
« Отговор #1 -: Януари 22, 2007, 10:48:46 am »
На колко дни ти е цикъла?Питам защото явно имаш късна овулация.Споменаваш,че е на 13 , а на 18 вече чакаш мензиса си.Липсва 11-14 дневния период необходим за имплантация на яйцеклетката.Но пък и това не е гаранция.Аз лично имам 2 приятелки,чиято ову е точно преди началото на цикъла и двете имат дечица.Относно симптомите много от момичетата ги имаме въпреки,че няма настъпила бременност.Така че давай смело с тестовете,а ако искаш си направи направо кръвен тест.Айде,стискаме палци!
*
« Отговор #2 -: Януари 22, 2007, 11:05:35 am »
Моля те, слагай препинателни знаци и главни букви, че много трудно се разбира какво си написала.

Само 5 дни ли ти е от овулация до менструация? Това е много къса лутеална фаза, по принцип не бива да е така. В идеалния случай трябва да е 14 дни, но хората са различни, така че са възможни и изключения.

Както и да е. След като си изчислила, че на 18-ти е трябвало да ти дойде, време е да направиш тест за бременност-с 3 дневно закъснение си. Отиди до аптеката, купи си един качествен тест и утре го направи със сутрешна урина.

Запекът, увеличеният апетит и пременструалните болки може и да са признак на ранна бременност, но може и да не са.

Температура покачила се само с 0.1 не е особено изразително висока и убедителна като за бременност, но знам ли, всяко тяло е различно. Може и да е станало.

Така че-направи си тест! Ако искаш, можеш да отидеш до някоя лаборатория и да си пуснеш един кръвен тест за бременност, той е още по-верен от уринния.

Стискаме ти палци.

ПП Найема ме е изпреварила!  :D
« Последна редакция: Януари 22, 2007, 11:09:33 am от Marie »
Alexandra
« Отговор #3 -: Януари 23, 2007, 17:37:28 pm »
Сигурна ли си, че 5 дни след овулация чакаш М.  8O Това ми се струва много малко време, но все пак ако според теб има закъснение направи си тест още утре. А как завърши бременността ти преди 2 години!
Успех и стискам палци за добри новини!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #4 -: Януари 23, 2007, 21:27:31 pm »
тя завърши с аборт по мое желание защото ситуацията беше доста деликатна но всичко мина повече от перфектно,наи-интересното е че и тогава имах същите тъпи болки в корема както сега но пак тва не е гаранция че има бременност.цялото това чакане е наистина отчайващо :(
Но надеждата умира последна
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #5 -: Януари 24, 2007, 10:04:32 am »
цялото това чакане е наистина отчайващо :(

Ами вместо да чакаш и да се отчайваш иди направи тест!
Намерихме нашето синче.