Да, аз. Не знам дали отговорът ми е за тук, защото беше ИКСИ - за сигурност, да не се "хаби" яйцеклетката, тъй като все пак е възможно да не се оплоди при ин-витро, макар и да нямахме такива показатели. След 2 операции на тръбите, 2 стимулации, един естествен, на четвътрият път се получи /без да броя 2 естествени опита, в които не се стигна до трансфер/. Естественият цикъл при мен беше оправдан, защото имах постоянна и непреодолима фрагментация на ембриони. Няма смисъл да се дават пари и да се товариш психически при условие, че факторът е неизяснен, /както при мен с фрагментацията - от какво се получава никой не знае/. Това беше моят спасителен вариант. Логиката е ясна: щом има такъв проблем, ще го има и при стимулирани, и при нестимулирани яйцеклетки. Ако не се беше получило този път, д-р Стаменов отново щеше да прави стимулация с надеждата, че може и пък някой ембрион да не фрагментира, не знам. Слава Богу, не се стигна до нова стимулация, което доказва за пореден път интуитивния гений на д-р Стаменов.