0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Малко офф:Събуждам се днес и какво мислите?! - хладилника ни е спрял да работи, а е нов,
Малко офф:Тва ако не е късмет Събуждам се днес и какво мислите?! - хладилника ни е спрял да работи, а е нов, купихме си го април месец от Зора, за днес се подсигурих с хладилната чанта, но това не си е работа. Сервизните работници ще идват чат в понеделник. Ще търся "дом" за моите ампули до понеделник.
Аз съм спокойна вече-лекарствата ми са в хладилника.Ще си отлежават там на сигурно място,докато му дойде времето.Дано само да е по-скоро,че нещо не издържам.
Цитат на: capris в Август 10, 2007, 20:45:54 pmАз съм спокойна вече-лекарствата ми са в хладилника.Ще си отлежават там на сигурно място,докато му дойде времето.Дано само да е по-скоро,че нещо не издържам. Ааа,малко остана,шъ издържиш,де шъ идиш!Успех!
Аз ги взех от Славейков. Работят до 20 часа. Обаждаш се предварително и казваш да ти донесат лекарствата.
телефона на аптеката е 988 58 40.
Момичета,знаете ле дали здравната каса одобрява такива като мен,с едно дете?Да знам дали изобщо да си хабя ли силите да пробвам,или да действам сама.