0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ЗДРАВНА КАСА И ДОКУМЕНТИ ЗА ИНВИТРО
« Отговор #700 -: Юли 11, 2007, 07:06:25 am »
извиняваи,че чак сега ти отговарям,на 13.03 ги подадох
« Отговор #701 -: Юли 11, 2007, 10:35:20 am »
Да се отчета в темата за здравната каса и документите за ин -витро
Документи подадени на 07.03.2007 в ЛЗОК - Бургас
Вчера в разговор с д-р Клисурска разбрах, че съм одобрена с протокол № 159 и живот и здраве другата седмица от Бургас ще си получа писмото потвърждение. Самите протоколи ще получа евентуално септември месец
Това е момичета Стискам палци на всички от нас на спетмеври да сме майки - отличнички.
Приятен ден на всички
« Отговор #702 -: Юли 11, 2007, 10:56:09 am »
Да се отчета в темата за здравната каса и документите за ин -витро
Документи подадени на 07.03.2007 в ЛЗОК - Бургас
Вчера в разговор с д-р Клисурска разбрах, че съм одобрена с протокол № 159 и живот и здраве другата седмица от Бургас ще си получа писмото потвърждение. Самите протоколи ще получа евентуално септември месец
Това е момичета Стискам палци на всички от нас на спетмеври да сме майки - отличнички.
Приятен ден на всички

А защо чак септември ще ги получиш?
« Отговор #703 -: Юли 11, 2007, 11:27:03 am »
защото за всеки месец си има бюджет и не се знае дали за август ще има свободни средства, по- сигурното е за септември. поне така ми обясниха от касата. Няма значение дали сега или по - късно, важното е че сме включени в програмата. така или иначе клиниката, където ще правя опита не работи август месец.
« Отговор #704 -: Юли 11, 2007, 11:32:52 am »
защото за всеки месец си има бюджет и не се знае дали за август ще има свободни средства, по- сигурното е за септември. поне така ми обясниха от касата. Няма значение дали сега или по - късно, важното е че сме включени в програмата. така или иначе клиниката, където ще правя опита не работи август месец.

Да, за бЮджета ми е ясно, но как става с получаването на протоколите, нали уж е по датата на подаването, а пък Данини е писала, че е подала на 13.03., одобрена е тези дни и в сряда ще ходи да ги получи.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #705 -: Юли 11, 2007, 11:38:33 am »
Дано с касата и документите за инвитро не става това ,което си мисля!Подали началото на март 1-5,одобрени след тези подали 10-15.Как става така? :?

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #706 -: Юли 11, 2007, 11:41:06 am »

Дано с касата и документите за инвитро не става това ,което си мисля!Подали началото на март 1-5,одобрени след тези подали 10-15.Как става така? :?
Ами и аз това се чудя :(. Явно ние с теб ще си почакаме доста. Аз съм подала на 21. 03.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #707 -: Юли 11, 2007, 12:35:16 pm »
Момичета, 30 и кусур страници изписахме, нали от касата обявиха че имат месечен лимит /100 бр./ за ДАВАНЕ на протоколите, одобрението си е одобрение. Аз също си получих протоколите 2 месеца след одобрението ни. или се заредете с търпение или се самофинансирайте, за съжаление трета опция няма.  :?
Желая ви успехи! :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #708 -: Юли 11, 2007, 13:05:32 pm »
И 100 да се изпишат,няма да променим и политиката на простите ни държавници!Права си ,че трябва сами да си помогнем и да спрем да се надяваме ,че държавата ще помисли за нас.Сега прави касичка и започвам да събирам :).

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #709 -: Юли 13, 2007, 17:46:05 pm »
   Момичета ,сигурно ли е това,че програмата,т.е. приемът за тази година на документи е приключил?!Аз ходих до нашата РЗОК и там ми казаха че нищо не знаят и да съм проверявала,не им се говореше много...А сега разбирам че изобщо няма шанс да се подадат документи тзая година.Моля пишете ако се почви някаква информация.Благодаря ви и успех на Започващите прцедурата!!!! :) :) :)
« Отговор #710 -: Юли 13, 2007, 20:11:52 pm »
Момичета неможах да си взема протоколите тази седмица,а чак другата,още не са пристигнали,с протоколи са само три жени и за мое щастие и аз съм една от тях,желая на всички ви успех и скорошен отговор
*
« Отговор #711 -: Юли 20, 2007, 20:10:47 pm »
извинявам се предварително, ако въпросът ми се дублира, но ми казаха че за жени над 35 год. здравната каса не отпуска нищо нито за инсеминация, нито за ин витро.Дали е така?
*
« Отговор #712 -: Юли 21, 2007, 09:37:51 am »
извинявам се предварително, ако въпросът ми се дублира, но ми казаха че за жени над 35 год. здравната каса не отпуска нищо нито за инсеминация, нито за ин витро.Дали е така?
По принцип ЗК отпуска лекарства само за ин витро процедури. От програмата могат да се възползват жени до 40 навършени години. Аз лично съм на 38 г. Говорих по телефона с д-р Клисурска и я попитах дали може да не ме одобрят. Първото нещо, което тя ме попита е за годините. Когато разбра на колко съм - ми каза, че няма начин да не ме одобрят, но трябва да чакаме! Успех ти желая!

*
« Отговор #713 -: Юли 21, 2007, 09:39:58 am »
...И още нещо. Документите ни се изготвят от специализирани клиники. Нали не мислиш, че те не знаят какво правят?!
П.П. Прочети внимателно програмата

*
« Отговор #714 -: Юли 21, 2007, 16:35:46 pm »
Много ти благодаря.Аз съм на 40 навършени и ще трябва да побързам.
« Отговор #715 -: Юли 24, 2007, 12:51:35 pm »
здравейте момичета
преди 2 седмици ви писах че съм одобрена и че чакам да си получа писмото за това. какво беше учудването ми не мога да ви обесня, когато вчера от РЗОК - Бургас ми се обадиха да отида да си взема протоколите за лекарствата. Не бях сигурна дали съм разбрала правилно. И днес в 09,30 благополучно си ги получих. Веднага се обадих и в клиниката на Владимиров и си записах първият свободен час за месец септември.
вярата ми в сбъдването на съкровенната ми мечта е огромна, вече съм по - бризо до заветната си цел.
Пожелавам ви да вярвате и да не се отчайвате, За всяка от нас ще изгрее слънчице.
весела и успешна работна седмица на тези, които работят и приятна почивка на отпускарите.
До скоро.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #716 -: Юли 24, 2007, 13:29:28 pm »
здравейте момичета
преди 2 седмици ви писах че съм одобрена и че чакам да си получа писмото за това. какво беше учудването ми не мога да ви обесня, когато вчера от РЗОК - Бургас ми се обадиха да отида да си взема протоколите за лекарствата. Не бях сигурна дали съм разбрала правилно. И днес в 09,30 благополучно си ги получих. Веднага се обадих и в клиниката на Владимиров и си записах първият свободен час за месец септември.
вярата ми в сбъдването на съкровенната ми мечта е огромна, вече съм по - бризо до заветната си цел.
Пожелавам ви да вярвате и да не се отчайвате, За всяка от нас ще изгрее слънчице.
весела и успешна работна седмица на тези, които работят и приятна почивка на отпускарите.
До скоро.

Браво!
Успех за напред! :goodluck:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #717 -: Юли 24, 2007, 13:40:47 pm »
Браво, Мира! Честито и стискам палци за успешен септемврийски опит!

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #718 -: Юли 25, 2007, 17:46:37 pm »
mira-iv,желая ти късмет!Дано успееш!
*
« Отговор #719 -: Юли 26, 2007, 00:55:10 am »
здравейте момичета
До скоро.

Мира,  :balk_602: :bighug: