Не, няма да е проблем.
Но моя съвет е снимай си всичко което ще им даваш, така ще си оставиш по едно копие от всико. Аз носих оригинали и копия, взеха ми оригиналте.
Успех!
Евро, мерси за бързия отговор! Ще носим копия на следните документи:
1/ Епикризата от моята операция (без мокър печат на болница, защото операцията е правена чак в Бургас и сега нямаме време да ходя до там само за да ми я подпечатат) ;
2/ Моите хормони - има печат от клиника "Надежда"
3/ Спермограмата - също има печат от клиника "Надежда"
4/ АМоята адресна регистрация от София - утре ще нося копието на нотаруис, за да ми го завери "Вярно с оригинала"
5/ Копие от преглед на черния ми дроб, в който лекарят ми пише, че съм неактивен носител на австр.антиген и никога не съм карала инфекцията - заверен е в поликлиниката, има подпис и мокър печат. Доста се чудих дали да дам и този документ, но тъй като на тестовете австр,нтиген така или иначе ми излиза положителен (на мъжа ми е отрицателен), реших за всеки случай да приложа и такова становище. Как мислиш, дали е добра идея?
Останалите изследвания - кръвни групи, ПКК, СПИН, Васреман, Хеп.Б и Хеп.С са оригиналите от Цибалаб. Помолих лекарката днес да ми преснима резултатите на още една оригинална бланка, за да я дадем в Здр,каса, и все пак да си имаме друг оригинал в нас.