0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vik

Без менструация. Защо?
« -: Януари 19, 2007, 16:01:18 pm »
Kakva moje da e prichinata da mi lipsva menstruaciqta veche poveche ot 8 meseca?Kak moga da si vuzvurna normalnoto sustoqnie?Iskam da zabremeneq!

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Януари 19, 2007, 18:57:24 pm от Lali »
*
Re: Bez menstruacia!Zashto?
« Отговор #1 -: Януари 19, 2007, 16:04:45 pm »
Направи си изследване на половите хормони

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #2 -: Януари 19, 2007, 16:06:36 pm »
Беше ли вече на лекар?
*
« Отговор #3 -: Януари 19, 2007, 16:34:06 pm »
Тази тема защо е в "адреси на клиники и лекари"?

Причините може да са много-хормонален дисбаланс, драстично отслабване/напълняване (пак свързано с хормони), стрес и емоционално подтискане (пак хормони), заболяване някакво...

Отиди на гинеколог и обясни. Ще ти направят изследвания, ще те прегледат и ще ти кажат какво да правиш.

Дано бързо се възстанови цикълът ти и скоро да забременееш!
Alexandra
« Отговор #4 -: Януари 19, 2007, 18:24:44 pm »
Na kolko gogini si?

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Януари 19, 2007, 18:57:59 pm от Lali »
Re: Без менструация. Защо?
« Отговор #5 -: Януари 19, 2007, 19:07:27 pm »
Задължително на лекар!!! Причините може да са много!
Желая ти успех!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #6 -: Януари 21, 2007, 18:21:18 pm »
Твърде дълго си чакала,а ко все още не си била на лекар. Най-голямата пауза при мен беше 3 месеца без мензис. Бягай да видиш къде е проблема- вс може да е и хормоните и кисни и много други неща. Така няма какво да те посъветваме! Специално при мен се оказа поликистоза.
« Отговор #7 -: Януари 24, 2007, 09:41:07 am »
Zdravei, predi 2 godini imax sa6tiq problem.Obikolix pove4e ot 10 razli4ni lekarq i vseki lekuva6e s razli4ni lekarstva i nemoje6e da dade otgovor ot kakvo se polu4i taka.Na karaq me svarzaxa s D-r Slav4ev v Mai4in Dom,koito mi pomogna.Znam kakvo ti e i ti prepora4vam vednaga da se opita6 da go izdiri6.Uspex
« Отговор #8 -: Януари 24, 2007, 10:36:47 am »
Здравей! Аз два пъти по 6 месеца бях без менструация.Обиколих всички лекари-гинеколози и ендокринолози във Варна,хормоните ми бяха в норма,без кисти и други проблеми.Един от лекарите ми каза:лениви яйчници и толкова..Аз сама намерих причината-наследственост от баба ми, която 6 години е била без М. и майка ми,която е имала цикли от по 5-6 месеца години наред.Друг фактор може да бъде и стреса-при мен се случи, когато мъжът ми пътуваше по корабите и не водих полов живот.Като се връщаше, след първия секс ми идваше на другия ден и двата пъти.Така,че не е задължително да имаш здравословен проблем при липса на менструация.