Здрасти,
Това с клостилбегита и на мен ми го погодиха.Абсолютен номер. Загубиха ми 6 месеца да ми обясняват как видиш ли, било рядко да имаш запушване на тръбите. Е, не е рядко особено за нашeто поколение дето изяде Чернобил и всеки лекар през 90-те изписваше антибиотици на кило без микробиологичен анализ и без действително да знае какво живее в теб. Това са данни на доклад на "Лекари без граници" за гинекологичното помощ в БГ, не е само мое впечатление.
Понеже не ставаше като пия клостилбегит почнаха да ми бият и инжекции за овулация - Прегнил, мисля бяха, така 6 месеца. През това време мъжът ми пусна спермограми и се оказа, че за да му засилили спермата ще пие ТРИБЕСТАН.Курсът на лечение излезе по 120 лева на месец + моите лекарства - смятай ако можеш, аз още тогава им изгубих края. По едно време изчислих, че около 1000 лева пръснахме по доктори и лаборатории. Писна ми, а за правене на любов вече и дума не можеше да става.
Накрая попаднах на един лекар, дето не се тупа в гъдрите, че е светило, но ми осветли нещата.
Ваднага ме прати на снимка, оказа се, че едната тръба е запушена, а другата е толкова силно нагъната от сраствания, че не е ясно въобще дали има шанс нещо да се случи.
[
font=Verdana]Цветната снимка се поема от касата[/font]. Не ги оставяй да те мотаят, като мен.
След като направих операция за отстраняване на срастванията- не мисля, че и това беше много умно от моя страна, но човек все се надява на най-доброто- забременях два пъти, но и двата пъти бяха извънматочни бременности, заради операциите. Спермата на мъжа ми по това време пак се беше върнала в старите показатели, заради, които ни бяха предписали ТРИБЕСТАН. След всяка операция в първите 24 часа стават сраствания и резултатът е, че колкото и да ги махаш пак се появяват. След 3 коремни операции през 6 месеца сега единствденият ни шанс е за инвитро. Пожелавам ти да не са така нещата при теб.
Така, че не си губи времето и не си ровичкай хормоните с глупости, а виж как стоят нещата. И това с малките фоликули е доста съмнителна работа, да ти кажа.
Това е от мен, подкрепям другите, които те съветват да си смениш доктора.
Гласувай за мен и за моето бебе инвитро на
http://www.bankazaidei.com/?p=top&id=981&s=