0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
при нормален гинекологичен преглед тръбите били добре,това беше отговора,но цветни снимки и прочие не са ми правени - какво е необходимо и ако не дай си боже има запушване тази стимулация- едно че е напълно излишна и второ как влияе това лекарство на организма?
Цитат на: peprna_b в Януари 18, 2007, 09:59:12 amпри нормален гинекологичен преглед тръбите били добре,това беше отговора,но цветни снимки и прочие не са ми правени - какво е необходимо и ако не дай си боже има запушване тази стимулация- едно че е напълно излишна и второ как влияе това лекарство на организма?При нормален гинекологичен преглед, не може да се установи как са ти тръбите - това е абсурдно теърдение! Стимулация се прави броени пъи в живота на една жена. После може да има куп усложнения! Лекарката ти определено е за сменяне!
Здравейте момичет! Прочетох вече много пъти че Клостил не бива да се пие без да е ясно дали тръбите са проходими. Моят лекар /уж светило отСофия, доцент при това/ вече ми предписва Клостилбегит за втори тримесечен курс без да е споменавал дори за снимка. Аз разбрах за нея от този форум. Сега мноого се притесних и искам да попитам какви може да са последствията за мен от това.Ако може някой да ми обясни по-подробно дали последствията може да са единствено че просто няма да се получи забременяване при запушени тръби и това обезмисля вземането на Клоситил или има и някакви други опасности. Благодаря!