Момичета - кокичета, зная, че форума не е място за поставяне на диагнози или размяна на такива и не искам такива!!!
Знам също, че проблеми всякакви бол и моя не е най-голям, но това не ме успокоява
Тревожи ме 1 въпрос и ако някой е бил в подобна ситуация или по принципа на логиката може да ми каже мнение бих се радвала да го прочета
Ето за какво става въпрос : Днес е 17-ти януари, следобед - трябваше да ми дойде на 12-ти или максимум до 14-ти /нещата се нормализираха последните месеци, особено в последните 2 - оттогава съм на клостил/, но още не ми е дошъл цикъла :?По принцип като говорих със сестрата в клиниката на Стаменов ми каза да се обадя в първия ден на прокървяването и да запиша час за 10-ти ден като от 3-ти до 7-ми ден си пия Клостила както ми е изписан от Стаменов!!
Е, да, ама не, цикълът ми не е дошъл
Възможно ли е въпреки клостила- проверихме 2 поредни месеца, че реагирам добре на него, образувам фоликул и т.н - овулацията ми отново да е прескочила този месец и респективно да нямам цикъл този месец???
Капакът на цялата история е 1 случка от преди два дни- тоест понеделник - когато ме втресе в офиса в 11ч - едва сварих да се прибера вкъщи - пих но шпа и си легнах..Следобеда бях сънлива и уморена, но бях добре - даже очаквах това да е предвестник на цикъла ми, но не беше! 8OНикога не ми се беше случвало!!
А ПМС като признаци си имам/през час съм в тоалетната и проверявам/
- всъщност с това животно се сдобих откакто почнах клостила :?Може би просто съвпадение на време, но почнах да усещам поне кога ще ми идва цикъла...Само, че си ги усещам и сега, а цикъл няма
Някой разбра ли нещо от всичко, което написах
?Някаква идея?