0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Клиника ОЛИМЕД
« Отговор #40 -: Септември 20, 2007, 21:10:19 pm »
какво представлява хидросалпингс

Погледни тук:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=223.0
Добре е да ползваш търсачката за твое удобство.
Има много теми и статии изписани по въпросите, които те вълнуват.
Успех и много късмет !
*
« Отговор #41 -: Септември 21, 2007, 10:32:56 am »
BLACK_ROSE вече ти е отговорила на въпроса. :wink:Говори и с доктора, който ти е правил лапарото.А мнението ми за ОЛИМЕД вече е написано.
« Отговор #42 -: Януари 31, 2008, 09:33:00 am »
Незнам защо имате толкова отрицателно мнение за тази клиника и за д-р Монастирска,мога да ви кажа че моята най-добра приятелка има инвитро правено там и има едно много сладко момченце.аз в момента ходя там и аз за инвитро,но съм много доволна.няма спор че д-р Александров е много добър но не е единствен за това всеки си решава сам,и не мисля че няколко мнения по този въпрос могат да ме накарат да се откажа от тази клиника! :wink:
*
« Отговор #43 -: Февруари 03, 2008, 23:44:16 pm »
Че кой те кара да се отказваш?Недей!
*
« Отговор #44 -: Февруари 04, 2008, 12:17:58 pm »
Незнам защо имате толкова отрицателно мнение за тази клиника и за д-р Монастирска,мога да ви кажа че моята най-добра приятелка има инвитро правено там и има едно много сладко момченце.аз в момента ходя там и аз за инвитро,но съм много доволна.няма спор че д-р Александров е много добър но не е единствен за това всеки си решава сам,и не мисля че няколко мнения по този въпрос могат да ме накарат да се откажа от тази клиника! :wink:

Такива дето се регистрират и остават с едно мнение като тебе за да хвалят някой са ясни на всички момичета тук, така че си го спести ако обичаш.Аз поне много се дразня от това. :x :x :x :x

Сега нека аз споделя нещо за Олимед.Не съм и няма да направя никога инвитро там, няма да направя и преглед дори. В момента се налага да ходя там на иглотерапия,защото доктора за иглотерапия е нает от тях.Вече ходя 6 пъти и чаршафа на който слагат пациентите не е сменян от началото.Познавам го по едни бели петна в единия ъгъл. Другото което ми прави лошо впечатление е малкото персонал който е и крайно нелюбезен. Стаите не са нищо особено, обслужването също.За цените им да не говорим.Без никакво покритие са. Ако искаш удобства и добро обслужване отивай в Майчин дом.Ако искаш гарантиран успех отивай в АГ. Аз лично се доверих на Майчин дом и съм очарована.Пък дали ще успея ще знам след 2 седмици.
« Отговор #45 -: Март 20, 2008, 14:18:58 pm »
За мене Олимед са си една перачница на пари и нищо друго.А за отношението на тая Монастирска да не говорим,за парите то се знае.Не ходете  в Олимед!!!!!!!!! :x