0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Клиника ОЛИМЕД
« Отговор #20 -: Януари 19, 2007, 11:11:05 am »
Много ти благодаря Peta.Имаш ли впечатления от него,като човек,като лекар??Надявам се не е груб ...
Невероятен доктор и човек!
*
« Отговор #21 -: Януари 19, 2007, 11:14:51 am »
за доктор Александров ще се присъединя към мнението на останалите момичета, наистина много добър и внимателен  лекър и човек
*

georgeel

• 625
  • На мама разбойника
« Отговор #22 -: Януари 19, 2007, 11:30:17 am »
Щом е така съм там :lol:Благодаря ви.Да ви питам и друго.Само виртуално ли си говорите?????Не се ли събирате някъде,или всичко е изцяло анонимно.
*
« Отговор #23 -: Януари 19, 2007, 11:56:10 am »
Не се ли събирате някъде.
Събираме се, разбира се на   :beerdr::eating: и сладки приказки. Следи в "На чашка кафе и халба бира"- там се обявяват срещите.
*

georgeel

• 625
  • На мама разбойника
« Отговор #24 -: Януари 19, 2007, 12:10:07 pm »
Ще следя.Още нямам голяма представа от форума като цяло.Нямам възможност да се ровя защото съм на работа.Мерси за бързия отговор.
*
« Отговор #25 -: Януари 20, 2007, 01:16:25 am »
Насочете ме към някои добър специалист.
д-р Александров
за ин витро- АГ болница на 7-ия етаж
Напълно подкрепям!
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*

НАСТЯ

« Отговор #26 -: Февруари 23, 2007, 15:59:30 pm »
        ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА АЗ СЪМ ОТ БУРГАС .МИСЛЯ ЧЕ СТЕ ОСТАНАЛИ С ПОГРЕШНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЗА МЦ ОЛИМЕД.БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕКИПЪТ НА ОЛИМЕД АЗ ВЕЧЕ ИМАМ МОМЧЕНЦЕ НА 2Г.А СЛЕД МЕН ОТИДОХА ОЩЕ ТРИ МОМИЧЕТА ОТ БУРГАС И ОПИТИТЕ ИМ СА УСПЕШНИ.
НЕ МИСЛЯ ЧЕ НЯКОЙ ИМА ПРАВО ДА КОМЕНТИРА БЕЗ ДА ИМАЛ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С ТЯХ.
*
« Отговор #27 -: Февруари 23, 2007, 17:23:32 pm »
напротив ние със съпругами си имахме "взаимоотношени" както се изразяваш! Не искам дори да си спомням! сега ако някой от тях ми е пред очите ЖАЛНА му майка за това което ни накараха да изтърпим психически
*

НАСТЯ

« Отговор #28 -: Февруари 26, 2007, 10:07:15 am »
  МИЛА rita НЕЗНАМ КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА НО СЛЕД 10ГОДИШНО ХОДЕНЕ ПО ЛЕКАРИ В ОЧАКВАНЕ НА ДЕТЕ ПРИ НАС РЕЗУЛТАТА БЕШЕ ПОЛОЖИТЕЛЕН А ОТНОШЕНИЕТО КЪМ НАС БЕШЕ МНОГО ДОБРО. А ЗА ТОВА НА КАКВО СЪМ СЕ ПОЛАГАЛА И КАКВО СЪМ ИСТЪРПЯЛА ЗНАМ САМО АЗ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОГА ДА КАЖА НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА КОИТО ИМАТ ТОЗИ ПРОБЛЕМ Е НЕ СПИРАЙТЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ НАПРЕД ЗАЩОТО ПОЯВЯВАНЕТО НА ЕДНО ДЕТЕ ПО ТАКЪВ НАЧИН Е МНОГО  БАВНО ТРУДНО. 
*
« Отговор #29 -: Февруари 26, 2007, 17:12:38 pm »
Насочете ме към някои добър специалист.
д-р Александров
за ин витро- АГ болница на 7-ия етаж

Подкрепям с две ръце. Невероятен лекар и ЧОВЕК :D

*
« Отговор #30 -: Февруари 27, 2007, 09:27:30 am »
Абсолютно съм за Александров и АГ-Варна.
А за Олимед ще кажа - може и да са специалисти-някой явно ги е оценил,но да ме извиняват ама не може да правят ин-витро с двустранен хидросалпингс без дори и да споменат за отстраняването му преди това.Естествено опита беше неуспешен.
*
« Отговор #31 -: Февруари 27, 2007, 14:59:15 pm »
Аз също съм за Александров и АГ-Варна.Сега съм при тях и март ще започвам ин-витро.А иначе миналата година бях в "Олимед" и честно казано мисля,че загубих 1 година там.
*

Ro6ko

• **
  • 94
  • Любовта ще спаси света.
« Отговор #32 -: Март 12, 2007, 22:02:10 pm »
Аз правих ин витро в Олимед- в никакъв случай не повтаряй моята грешка! Имала съм хидросалпингс, а те дори не ми казаха, да не говорим за инфекцията, с която трябваше да се боря след това.
*

georgeel

• 625
  • На мама разбойника
« Отговор #33 -: Март 12, 2007, 22:12:08 pm »
След толкова мнения за Олимед,абсурдно е да отида при тях.Благодаря за отзивите.Аз вече говорих с Александров,и ще правим Ин витро възможно най-скоро.Още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ :) :)
« Отговор #34 -: Юни 27, 2007, 19:06:21 pm »
а за др.прегледи какво ви е мнението за Олимед?Аз ходя при Цветкова и мисля,4е е добра.Но не ходя за инвитро.
« Отговор #35 -: Август 22, 2007, 10:28:06 am »
а за др.прегледи какво ви е мнението за Олимед?Аз ходя при Цветкова и мисля,4е е добра.Но не ходя за инвитро.

От док, които съм обиколила, само Цветкова взе проблема ми присърце. Искренно се надявам да ни помогне. За сега съм мн доволна и не съм видяла нищо лошо, нито някакво грубо отношение... Всеки си има причини да е доволен или не
« Отговор #36 -: Септември 20, 2007, 17:59:28 pm »
моето мнение за тази клиника е определено отрицателно, особено по отношение на ембриолога им.Помисли добре!
много ми е необходимо допълнителна информация ,защото познати ни насочиха точно там след доста опити в софия- а в олимед от първия път
*
« Отговор #37 -: Септември 20, 2007, 18:24:10 pm »
защото познати ни насочиха точно там след доста опити в софия- а в олимед от първия път
А къде са правили оптитите в София, това също е много важно?
« Отговор #38 -: Септември 20, 2007, 20:02:27 pm »
А за Олимед ще кажа - може и да са специалисти-някой явно ги е оценил,но да ме извиняват ама не може да правят ин-витро с двустранен хидросалпингс без дори и да споменат за отстраняването му преди това.Естествено опита беше неуспешен.

какво представлява двустранен хидросалпингс и защо така процедират в тази клиника]
« Отговор #39 -: Септември 20, 2007, 20:04:51 pm »

какво представлява хидросалпингс