0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тест за бременност
« Отговор #20 -: Януари 22, 2007, 19:03:26 pm »
Съжелявам миличка, знам колко е тъжно и трудно това, искрено ти съчувствам. Не се предавай! Дано следващият път да стане!  :crossfingers:
« Отговор #21 -: Януари 23, 2007, 07:50:17 am »
Диди, отрицателен е, но не ти е дошло още, така ли? БТ как е? Може въпреки това, ако тя е висока и не ти идва, пак да е станало чудото, но нивото на хормона да е още много ниско. Чела съм в бг.мама, че някои момичета и с 2 отрицателни теста са се оказвали бременни.
« Отговор #22 -: Януари 23, 2007, 08:52:39 am »
Диди, знам че си разочарована, но не се предавай! Нов месец - нов късмет! Стискам палци за успех  :)
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #23 -: Януари 23, 2007, 15:04:33 pm »
Не вярвайте чак толкова на тези тестове-моят отрицателен тест е на 6 години и половина и на есен ще е първи клас.Диди ако още не ти е дошло защо не вземеш да си посетиш доктора :lol:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #24 -: Януари 23, 2007, 18:42:10 pm »
Диди, продължавам да стискам палци и чакам да се похвалиш с положетелен тест до края на седмицата ;)

« Отговор #25 -: Юни 04, 2009, 14:00:36 pm »
Да споделя и аз. След деня на закъснение си направих тест и беше абсолютно отрицателен а предменстлуалните симптоми си ги имах от близо седмица. 3 дена след закъснението вече нямам никакви симптоми освен леко болезнени гърди и леко гадене както и предърпване в областта около пъпа. А това че заспивам още в 21ч е много нетипично за мен защото аз предимно стоя до към 23ч и пак трудно заспивам.
Още чакам някакво известие и се чуда дали да се притеснявам или радвам ...
Една звезда - светлинна и далечна ...
*
« Отговор #26 -: Юни 04, 2009, 15:30:34 pm »
Вивера, здравей мила и добре дошла :D Много се надявам това закъснение да е дългоочакваната новина, която чакаш. Само че имай едно на ум, защото на много момичета тук, включително и на мен ни се е случвало да ни закъснее лелката с по 5-6 дни и после да се появи. Не казвам, че твоя случай ще е такъв, просто не се пренавивай с очаквания, пък то ще си покаже.
Според мен имаш няколко възможности - да изчакаш още ден-два и да си направиш нов тест или да отидеш да си пуснеш кръвен. Имай предвид, че на кръвният тест резултатите му излизат обикновено на следващият ден. Тогава по референтните стойности можеш да се ориентираш има ли бременност или не. Не знам какъв тест си правила, но можеш да пробваш с някой с по-голяма чувствителност, като clear view (мисля че така се казваше, води се професионален тест за бременност).
Иначе сънливостта е типичен признак за бременност, но за съжаление не е задължително да е следствие от нея ...
Стискам палци и да се похвалищ какво е станало :bighug:
Ето и малко вирусчета за късмет :blowingdust:
« Отговор #27 -: Юни 04, 2009, 22:46:02 pm »
Благодаря, дано закъснението е за добро.
Между впрочем моят МЦ е винаги много точен, аз и за това се притеснявам вече но ще чакам още няколко дни и ако няма нищо, ще се ходи на лекар.
*
« Отговор #28 -: Юни 04, 2009, 23:31:37 pm »
vivera , най-добре си пусни кръвен тест.За да отидеш на лекар и за да се види нещо на УЗ трябва да са минали около 2 седмици от закъснението.
« Отговор #29 -: Юни 06, 2009, 14:45:04 pm »
Да споделя и аз. След деня на закъснение си направих тест и беше абсолютно отрицателен а предменстлуалните симптоми си ги имах от близо седмица. 3 дена след закъснението вече нямам никакви симптоми освен леко болезнени гърди и леко гадене както и предърпване в областта около пъпа. А това че заспивам още в 21ч е много нетипично за мен защото аз предимно стоя до към 23ч и пак трудно заспивам.
Още чакам някакво известие и се чуда дали да се притеснявам или радвам ...
Мила, съветвам те да си направиш още един тест (кръвен или др.)защото аз преди 2 месеца, по същия начин първо "-" тест и след 3 дни прокървих, симптомите продължиха. Направих още един тест и за мое учудване беше "+" , но при мен за съжаление имаше киста и направих спонтанен аборт и ме оперираха. Пожелавам ти две чертички и живо и здраво бебче!
« Отговор #30 -: Юни 06, 2009, 15:39:26 pm »
Да, решила съм след 7-ми ден от закъснението /ако все още няма менструация/ да си пусна нов тест. За съжаление за кръвен нямам време поради естеството на работата ми.
В къщи не смеем да се зарадваме още, това чакане е много затормозяващо.
« Отговор #31 -: Юни 08, 2009, 10:53:12 am »
Днес теста е отново отрицателен и от два дни съм с леко кървене. Лелката и този месец няма да ме подмите.  :?
« Отговор #32 -: Юни 10, 2009, 18:44:43 pm »
Нека споделя моя опит с Шуъчек. Може да се направи още първия ден след закъснението и при мен точно в този ден даде правилен положителен резултат. Същата марка използва и моя приятелка, но седмица след закъснението също с положителен резултат ( вече е в 5-ти месец ). Т.е. при двата опита отчете правилно резултата и му имам доверие. Не е скъп и е точен.