0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Внимавате ли със секса след бебеправене?
« Отговор #20 -: Януари 17, 2007, 16:15:53 pm »
Дори и така бакалски да го смятаме, пак е добре да има свежи и бодри сперматозоиди и след овулация. А и не винаги можеш да определиш точното време на овулация.

Сериозно му кажи, че съм заръчала да не се измъква! :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #21 -: Януари 17, 2007, 16:48:58 pm »
Мелинка,  :bighug:
« Отговор #22 -: Януари 21, 2007, 17:46:15 pm »
Доста интересна тема. Аз знам така / една приятелка ми го каза, а на нея доста вещ гинеколог от Пловдив, забравих името/ 12, 14, 16, 17 ден от цикъла - здрав секс. Относно пазенето - ако всичко е наред и бременността не е рискова, няма минали аборти внимателния секс не пречи, но при положение, че рискът е налице добре е да се спазва въздържание.
*
« Отговор #23 -: Януари 21, 2007, 19:08:33 pm »
Понякога си втълпявам разни неща... Мъжът ми обаче е твърдо стъпил на земята. Сега обаче той си е втълпил, че не трябва да ме пипа след инсето. Единствения път, когато забременях, по стечение на обстоятелствата, съпругът ми беше болен и до прегледа не бяхме правили секс. А, сега, де!(Те ти булка, Спасов ден, както казват при нас). Как да го убедя, че няма нищо лошо в секса след евентуално зачеване?

« Отговор #24 -: Януари 21, 2007, 19:41:50 pm »
Нещо весело не точно по темата, само между другото.
Снощи по БТВ даваха "Девет месеца". Та там Джулиан Мур, бременна, се измъква от секс с Хю Грант с обяснение: "Ами ако бебето види пениса ти или пъка ако той го удари по главата и получи мозъчни увреждания" :lol: :lol: :lol:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #25 -: Януари 23, 2007, 00:58:57 am »
И аз съм сухо след инсето, мъжа ми е категоричен :secret:

« Отговор #26 -: Януари 23, 2007, 07:47:55 am »
Зина, Душка, може би все пак сексът в този период има някакво значение, и моят мъж последно ми каза вчера, че не иска да рискуваме :lol:
*
« Отговор #27 -: Януари 23, 2007, 10:19:42 am »
Последния път когато правих инсе док ми каза след 2 дена да опитаме по нормален начин. Защото сперматозоидите оцеляват 48 часа, така, че ако при инсето не е "хванало" трябва да се достави нов "материал"
 :sperm:
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*
« Отговор #28 -: Януари 23, 2007, 10:26:37 am »
Нещо весело не точно по темата, само между другото.
Снощи по БТВ даваха "Девет месеца". Та там Джулиан Мур, бременна, се измъква от секс с Хю Грант с обяснение: "Ами ако бебето види пениса ти или пъка ако той го удари по главата и получи мозъчни увреждания" :lol: :lol: :lol:
И на мен ми беше смешно, докато мъжа ми не каза строго "Това се учи в 5-ти клас"  :lol:

По темата смятам, че "спазмите" на матката по време на секс подпомагат имплантирането на яйцеклетката, а ако организма на жената е здрав не биха навредили и след това... 
Успех на всички :crossfingers:
*
« Отговор #29 -: Януари 23, 2007, 19:35:53 pm »
 :oops: Ами то хубаво, а когато освен контракциите има нещо като затопляне и тъпа болка освен във влагалището и в цялта матка, това може ли да попречи на бебето?