0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Емоционалана обърканост?
« Отговор #20 -: Януари 17, 2007, 12:54:14 pm »
 :balk_50: :balk_64: с две ръце за Стаменов,страхотен човек и добър специалист.Непознавам друг такъв  :D
*
« Отговор #21 -: Януари 21, 2007, 17:01:43 pm »
Успех,миличка!!!Убедена съм,че ще се наредят нещата и почти съм сигурна,че проблемът ви е само емоционален.Затова-тичкайте при добрия специалист,за да отхвърлиш страховете си,или ,ако се налага, да почвате адекватно лечение!Ще успеете-сигурна съм в това!Ама не е нужно това да стане от раз,повярвай ми-това се случва рядко.И най-важното - споделяй с половинката си и всичко ще ви върви по-леко! :love:
« Отговор #22 -: Януари 22, 2007, 10:37:43 am »
Много ви благодаря, момичета! Говорих с моята половинка и се почувствах по-добре. Общо взето той добре възприе идеята да отидем при специалист, така, че в най-скоро време ще го направим. Благодаря ви и за препоръките.
Успех на всички, вие сте страхотни и се възхищавам на вашия кураж и търпение.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #23 -: Януари 22, 2007, 18:08:11 pm »
мила не се отчавай, нещата се оправят , ако имаш човек до теб и той те подкрепя. аз бях така, но моето мило ме накара да бъда жена и силно искаме бебе, не се получава за сега, но ще стане. необходимо беше да седнем , да поговорим сериозно и да начертаем пътя до там където сме сега. много ми помогна и форума, за което благодаря на всички в него и най много на моя човек, че прояви разбиране към мен и нашите проблеми. вярвай и бъди силна.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #24 -: Януари 22, 2007, 18:08:55 pm »
мила не се отчавай, нещата се оправят , ако имаш човек до теб и той те подкрепя. аз бях така, но моето мило ме накара да бъда жена и силно искаме бебе, не се получава за сега, но ще стане. необходимо беше да седнем , да поговорим сериозно и да начертаем пътя до там където сме сега. много ми помогна и форума, за което благодаря на всички в него и най много на моя човек, че прояви разбиране към мен и нашите проблеми. вярвай и бъди силна.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #25 -: Януари 22, 2007, 20:08:53 pm »
 :goodluck: stork-boy