0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    beatrice

Здравейте,
Онзи ден открих че съм бременна.Всичко върви нормално ,щатлива съм и много се радвам.Само едно ме притеснява,още в самото начало на 5 ден от бебеправенето взимах Ацикловир ,той е група С,в продължение на 10 дни,но тогава незнаех че съм бременна,а сега ужасно ме е страх да не съм навредила на плода и вместо да съм спокойна аз съм се панирала.Моля,ако някой знае нещо по въпроса,дали е опасно да сподели с мен.
Благодаря ви
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Не се препоръчва по време на бременност. Обсъди го с лекаря си.
Здравей.Не се притеснявай.Наистина не трябва да се взимат никакви лекарства по време на бременност-но при теб е много рано,така че мисля че няма да има проблеми,защотото ч моя приятелка взимаше успокоителни може би до към 10 ден след като и закъсня,но нищо и няма,така че 5 дни след бебеправенето мисля че няма проблем,НО ВСЕ ПАК ГО КАЖИ НА ЛЕКАРЯ СИ.
И аз съм чела, че практически до една седмица след оплождането няма риск за бебето. Рисковете са най вече м/у 8 и 12 г.с. Но все пак не го подценявай сподели с лекаря си.
*

    *слонче*

  • *****
  • 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
най-дорбе лекар да ти каже, защото зависи от много неща и от твоя организам най- вече. при всеки е индивидуално, незабравяй. има момичета, които не усещат, че са бременни, има такива, които да износят плода са на хапчета и в леглото до края.....успех и дано всичко ти е наред. лека бременност от тук натам. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
Здравейте, аз претърпях спонтанен аборт преди половин година. Без да зная, че съм бременна пих Flagil. Закъсня ми около седмица и прокървих. Понеже не спря 10 дни отидох на лекар. Оказа се, че съм бременна, но има разлепване на плодния сак. Приеха ме по спешност, но не можах да задържа бременността. Дали беше от лекарствата, как смятате?
Stivarip, не мога да ти кажа, но от опит искам да те посъветвам да не мислиш за това и да не търсиш отговор на въпроса "защо?". аз лично съм си блъскала главата многократно, търсейки отговор.. но истината е, че никога не може да се каже със сигурност дали причината е била в лекарствата, които сме взели или е имало някакъв хромозомен дефект, напълно независещ от нас. Затова колкото и да е трудно, опитай се да гледаш напред!
Благодаря за подкрепата, Baby2007! Опитвам се да гледам напред. Вече втори месец сме отново на фронта  :bed: Надявам се скоро да стане.
А на теб пожелавам успешно и безпроблемно доизносване на бебока  :cloud9:
*
Не се препоръчва по време на бременност. Обсъди го с лекаря си.
Лали,това и за кремчето ли важи? 8O...Или само за хапчетата?
Беатриче,какво стана с теб?
zdraveite az sam s visoko kravno i pia lekarstva no iskAM da imam detence bihte li mogli da me posavetvate za dobar ginekolog. ako ima niakoi s moi problem 6te se radvam da mi pi6e.Blagodaria. :Pot Sofia sam
« Последна редакция: Февруари 27, 2007, 23:14:31 pm от nusheto »
*
zdraveite az sam s visoko kravno i pia lekarstva no iskAM da imam detence bihte li mogli da me posavetvate za dobar ginekolog. ako ima niakoi s moi problem 6te se radvam da mi pi6e.Blagodaria. :Pot Sofia sam
Здрасти :D.Пиши на кирилица.Аз не съм от София,но момичетата от там хвалят най-много д-р Стаменов и д-р Владимиров.До колкото знам през бременността се пият определени лекарства за кръвно,така че не се притеснявай излишно преди да си се консултирала с лекар :).